ducca Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 za sliku ... jos se smejemInace ako je Shrek zavrsio sa povredama, drste gace. Fela i Walcot combo jede decu za dorucak, jedino me Valencia konstanstno prodaje celu sezonu i da bese jos koji krug izbacio bih i njega napolje... al sve i probrano, u napad ne znam vise koga da stavim. Ustvari znam, Anichebea, ali na klupu
John Coltrane Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) Deklasirana provplasirana Kicme Disciplina . Vezni red 3x1bod, Kun koji je cele sezone © ostane bez trake (koji sam dao S.Fletcheru) i zabije gol (napokon), jedino je odbrana bila na visini zadatka. Edited February 4, 2013 by John Coltrane
ducca Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 aj cusnucu i ja de geu, ionako nije ni za kurac.Samo da iskoristim priliku i zahvalim se na ovom vizionarskom potezu...
ducca Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Pantelia ima 8 poena i jos dvojicu igraca ali ce to biti dovoljno za ubedljivu pobedu
Прслин Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Баш гледам и нервирам се. Бар да Холт није промашио пенал
ducca Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Zamisli agoniju, nisam imao koga drugog ni da kupim od spiceva jutros, sve probrano...
Pokojni Ruxin Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 (edited) Tiho planiram totalnu osvetu još od kada je praslin stavio Adama za kapitena a ovaj imao učinak od nekih 56 bodova - i naravno da mi je upao sad, u ovakvom kolu! I naravno da mu igra čitavih 10 igrača! Edited March 10, 2013 by bob loblaw
ducca Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Moгао си Гуфрана.Oko njih dvojice sam se i dvoumio cele nedelje. Pravi izbor sam napravio ocigledno...Mada se i dalje stidljivo nadam da Musa danas odere jarca i izvuce me...
pantelia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Баш гледам и нервирам се. Бар да Холт није промашио пенал Al' pazi ga on se nervira :isuse:Imas 2 pobede viska vec 25 kola, ja se ne sastavljam zadnjih 20 nedelja, a ti si napet kao mider. E svasta Izgubicu izgleda prvo mesto i u obicnom fantaziju A bio sam medju prvih 1000 na svijet
Прслин Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 (edited) Наравно да се нервирам, када већ ја не могу да победим, ред је да ти изгубиш. Ил' бар да одиграш нерешено. :ss1:36 поена је било довољно само за часан пораз. Адама капитена је стигла освета. Бобе, честитам!edit: Изашли бонуси, па да узмем муштулук Пантелији: Schneiderlin 3. :P Edited March 10, 2013 by Праслин
John Coltrane Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Mertesacker (Suspended) Young (Injured) Gardner (Suspended) Cahill (Injured) Fletcher (Injured)
Timmi Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 konacno sam namjestio tim nakon desetak kola i odmah 102 poena, terry 21. :D
Recommended Posts