Jump to content

Draft Fantasy Premier League

Featured Replies

:lol: za sliku ... jos se smejemInace ako je Shrek zavrsio sa povredama, drste gace. Fela i Walcot combo jede decu za dorucak, jedino me Valencia konstanstno prodaje celu sezonu i da bese jos koji krug izbacio bih i njega napolje... al sve i probrano, u napad ne znam vise koga da stavim. Ustvari znam, Anichebea, ali na klupu :isuse:

Deklasirana provplasirana Kicme Disciplina :Hail: . Vezni red 3x1bod, Kun koji je cele sezone © ostane bez trake (koji sam dao S.Fletcheru) i zabije gol (napokon), jedino je odbrana bila na visini zadatka.

Edited by John Coltrane

• Author
2kpw5.jpg
:cry: Derbi kola, jbg...
  • 3 weeks later...
aj cusnucu i ja de geu, ionako nije ni za kurac.
Samo da iskoristim priliku i zahvalim se na ovom vizionarskom potezu...

Pantelia ima 8 poena i jos dvojicu igraca ali ce to biti dovoljno za ubedljivu pobedu :lol:

• Author

Баш гледам и нервирам се. Бар да Холт није промашио пенал :isuse:

Zamisli agoniju, nisam imao koga drugog ni da kupim od spiceva jutros, sve probrano...

• Author

Moгао си Гуфрана.

Tiho planiram totalnu osvetu još od kada je praslin stavio Adama za kapitena a ovaj imao učinak od nekih 56 bodova - i naravno da mi je upao sad, u ovakvom kolu! I naravno da mu igra čitavih 10 igrača! :mad:

Edited by bob loblaw

Moгао си Гуфрана.
Oko njih dvojice sam se i dvoumio cele nedelje. Pravi izbor sam napravio ocigledno...Mada se i dalje stidljivo nadam da Musa danas odere jarca i izvuce me... :blush:
Баш гледам и нервирам се. Бар да Холт није промашио пенал :isuse:
Al' pazi ga on se nervira :isuse:Imas 2 pobede viska vec 25 kola, ja se ne sastavljam zadnjih 20 nedelja, a ti si napet kao mider. E svasta twak.gifIzgubicu izgleda prvo mesto i u obicnom fantaziju :cry: A bio sam medju prvih 1000 na svijet
  • Author

Наравно да се нервирам, када већ ја не могу да победим, ред је да ти изгубиш. Ил' бар да одиграш нерешено. :ss1:36 поена је било довољно само за часан пораз. Адама капитена је стигла освета. Бобе, честитам!edit: Изашли бонуси, па да узмем муштулук Пантелији: Schneiderlin 3. :P

Edited by Праслин

• 1 month later...
  • infowarn.png Mertesacker (Suspended)
  • infowarn.png Young (Injured)
  • infowarn.png Gardner (Suspended)
  • infowarn.png Cahill (Injured)
  • infowarn.png Fletcher (Injured)

konacno sam namjestio tim nakon desetak kola i odmah 102 poena, terry 21. :D