Sam Spade Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Al' zato ima i Suareza ©, tako da će lagano da me opegla.
Behemoth Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Eeee Valters sad nasao da zabija kad nam je kolo neregularno
zoki Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) U glavnom fantaziju me je Silva ubio ali je zato ovde sa trakom doneo pobedu... :0.6:Sledeće kolo veliki derbi sa Praslinom.. Edited November 20, 2012 by zoki82
ducca Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Apropo zavrzlame oko Waltersa, napravih upravo 2 extra izmene, racunam da ce to pojesti njegov ucinak. Sto se moje pobede u H2H tice, iznosila je 18 razlike tako da Waltersovo prisustvo u timu nije bilo presudno. Nadam se da je regularnost ovim vracena u sezonu. A i onako sam na dnu od pocetka, pa nisam neki faktor anyway. Edited November 23, 2012 by ducca
John Coltrane Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 A ovde Lalana na klupi dok mi je Oshea -1
pantelia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Rutinska pobeda nad Zokijem ^_^Praslina niko stici ne moze, covek je iskoristio moj pretezak raspored i odvojio se na +7
zoki Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 RVP i Routledge su lepo otvorili, pomislio sam da možda i mogu nešto da uradim ali ti se veznjaci posle lepo raspucali... <_<
ducca Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Mislim da je krajnje vreme da se pokrene diskusija oko modela zimskih transfera u draft ligi.Ovo su neka moja razmisljanja:- Uvesti trade, klasican glava za glavu, pa ako ima raspolozenih da razmene igrace da to bude i dozvoljeno. Pricam o draftovanim igracima. Takodje uvesti princip javnosti, tj da nema dogovora na pp i onda samo obavestenje. Ako Praslin, lupam, hoce da zameni Borinija jasno je da se niko nece javiti sa ponudom :P, ali ako neko npr. oglasi nekog kud i kamo korisnog igraca ostali koji su zainteresovani se jave i koja se ponuda prodavcu najvise svidi prihvata je. Ovaj deo i nije komlikovan, ostali bi mogli biti.- Odrediti broj igraca kojih se igrac moze odreci u januaru, ograniciti tu cifru na 2-3, Ostalio mogu u trade kao sto je gore predlozeno, sve do 31. januara.- Problem je kako popuniti praznine nastale odbacenim igracima. Da li napraviti nove krugove drafta ali to povlaci problem da svako biranje igraca koga imaju i drugi ljudi stvara dodatne troskove prilikom transfera, sto moze biti nefer. Ovaj deo ce biti jeben za dokuciti... U krajnjem slucaju moze se i to pokriti tim zimskim WC, ali trebali bi onda svi da sacekamo do zadnjeg januarskog kola.
Timmi Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ajde posteno da kazemo da je draft liga poprilican fail i da je dosadno u pm. ja pogledam tim i promijenim igrace svakih mjesec dana.
zoki Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Da je dosadno, u neku ruku i jeste ali najviše zato što smo sve igrače birali odmah na početku i to ti je - što ti je do zimske pauze...Ne bi bilo loše praviti jednom mesečno mešanje igrača, kao u pokeru.. Odreknemo se npr. 2 svoja draftovana, oni postanu slobodni i svakog meseca imamo pool igrača koji mogu da se uzimaju (tu bi naravno bili i oni koji su od ranije slobodni)... Tako može biti zanimljivije jer bi tokom sezone neki igrač mogao da promeni više timova..
ducca Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Meni ok i dalje, ima drazi, iako sam u donjoj polovini tabele pod prvog dana...
tsva Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 treba naci nacin sa se covek resi draftovanih igraca koji ne igraju ili su sjebani
Recommended Posts