Jump to content

Draft Fantasy Premier League

Featured Replies

pa ima mucenog adebayora

Al' zato ima i Suareza ©, tako da će lagano da me opegla.

Dakle jebeno neverovatno.

Eeee Valters sad nasao da zabija™ kad nam je kolo neregularno :isuse:

U glavnom fantaziju me je Silva ubio ali je zato ovde sa trakom doneo pobedu... :0.6:Sledeće kolo veliki derbi sa Praslinom.. :unsure:

Edited by zoki82

Apropo zavrzlame oko Waltersa, napravih upravo 2 extra izmene, racunam da ce to pojesti njegov ucinak. Sto se moje pobede u H2H tice, iznosila je 18 razlike tako da Waltersovo prisustvo u timu nije bilo presudno. Nadam se da je regularnost ovim vracena u sezonu. A i onako sam na dnu od pocetka, pa nisam neki faktor anyway.

Edited by ducca

A ovde Lalana na klupi dok mi je Oshea -1 :isuse:

Rutinska pobeda nad Zokijem ^_^Praslina niko stici ne moze, covek je iskoristio moj pretezak raspored i odvojio se na +7 :dry:

RVP i Routledge su lepo otvorili, pomislio sam da možda i mogu nešto da uradim ali ti se veznjaci posle lepo raspucali... <_<

• 3 weeks later...

Mislim da je krajnje vreme da se pokrene diskusija oko modela zimskih transfera u draft ligi.Ovo su neka moja razmisljanja:- Uvesti trade, klasican glava za glavu, pa ako ima raspolozenih da razmene igrace da to bude i dozvoljeno. Pricam o draftovanim igracima. Takodje uvesti princip javnosti, tj da nema dogovora na pp i onda samo obavestenje. Ako Praslin, lupam, hoce da zameni Borinija jasno je da se niko nece javiti sa ponudom :P, ali ako neko npr. oglasi nekog kud i kamo korisnog igraca ostali koji su zainteresovani se jave i koja se ponuda prodavcu najvise svidi prihvata je. Ovaj deo i nije komlikovan, ostali bi mogli biti.- Odrediti broj igraca kojih se igrac moze odreci u januaru, ograniciti tu cifru na 2-3, Ostalio mogu u trade kao sto je gore predlozeno, sve do 31. januara.- Problem je kako popuniti praznine nastale odbacenim igracima. Da li napraviti nove krugove drafta ali to povlaci problem da svako biranje igraca koga imaju i drugi ljudi stvara dodatne troskove prilikom transfera, sto moze biti nefer. Ovaj deo ce biti jeben za dokuciti... U krajnjem slucaju moze se i to pokriti tim zimskim WC, ali trebali bi onda svi da sacekamo do zadnjeg januarskog kola.

ajde posteno da kazemo da je draft liga poprilican fail i da je dosadno u pm. ja pogledam tim i promijenim igrace svakih mjesec dana.

Da je dosadno, u neku ruku i jeste ali najviše zato što smo sve igrače birali odmah na početku i to ti je - što ti je do zimske pauze...Ne bi bilo loše praviti jednom mesečno mešanje igrača, kao u pokeru.. Odreknemo se npr. 2 svoja draftovana, oni postanu slobodni i svakog meseca imamo pool™ igrača koji mogu da se uzimaju (tu bi naravno bili i oni koji su od ranije slobodni)... Tako može biti zanimljivije jer bi tokom sezone neki igrač mogao da promeni više timova.. :unsure:

Tisina, draft je do jaja :D

Meni ok i dalje, ima drazi, iako sam u donjoj polovini tabele pod prvog dana...

treba naci nacin sa se covek resi draftovanih igraca koji ne igraju ili su sjebani