Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League

Прслин

Recommended Posts

Posted

Историјат Драфт лиге није дуг, али већ је постигнут један рекорд који ће тешко бити оборен: моји нападачи Балотели, Бент и Борини су заједно, за досадашњих 11 кола, постигли 2 гола и остварили 2 асистенције. :Hail: :Hail: :Hail:

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

121

• ducca

114

• zoki

75

• Pokojni Ruxin

72

Posted
:lolol: :Hail:Mene vadi Suarez, a Ruiz I Adebayor imaju između sebe negde oko 2 asistencije. Ali njihovo vreme tek dolazi! :evil:Inače sam se tek danas ulogovao, nisam ni imao volje da proveravam draft kad sam video da ti je kapiten Charlie Fucking Adam, a ja opet omašio sa Cazorlom...i mogu ti reći da me i nisi toliko odvalio koliko sam očekivao.
Posted

Чарли Адам је био тренутак инспирације. Плашим се да се сличан потез неће скоро поновити. :isuse:И зар нисмо ми ово коло играли и у оној обичној лиги?

Posted

Jesmo...odvalio si me na kvadrat i ubio mi svaku želju za vantaziranjem. :(

Posted

И сада је ред да се снебивам и да будем у фазону "јао, баш ми је жао, добра партија"? УРААААААААААААААААААА! ОДВАЉИВАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ЗААААААААААМНООООООООООООООМ! :0.6: :s_w::twak::piggy::bee::wicked::Hail::rolf::pera::blush:

Posted

Kakva crna dobra partija, imao sam oko 6 poena posle prvog dana naspram tvojih 356, baš je bilo neizvesno u pizdu materinu. <_<I ne, nema potrebe da se ovde ponašamo kao sisice, draft je barem liga za muškarce ffs! Tako da se slobodno raduj dok traje, nije kao da te neću grdno karat idući put...

Posted

Ni para ni dovoljno bodova za extra transfer, tipa ako ga napravim uci cu u minus sa total scorom. Ocajan sam.

Posted

Не ради се о томе да ли ћеш ући у минус или не, Волтерс је на листи резервисаних. Мењај га, јер ако заигра рушиш регуларност лиге.

Posted (edited)

Jebenog Waltersa je neko rezervisao? Daaaaaaj jbt, nije mi palo na pamet. Prastajte, previd jbg. Valjda nece igrati ovo kolo :blush:Sad je kasno, pravicu extra transfere za sledece kolo da bi pojeli Waltersove bodove, stvarno mi nije palo na pamet da bi njega neko uzeo pa nisam ni proveravao...

Edited by ducca
Posted

Bilo je predivno dok je trajalo :(

Posted

:lolol:sad bih te metnuo na najbolje nabijanje, donabijanje i autonabijanje, ali bojim se da niko nece skntati.