Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League

Прслин

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

121

• ducca

114

• zoki

75

• Pokojni Ruxin

72

Posted (edited)

Mene je Timmi upropastio odbranom. Svi igraci imaju CS ukljucujuci i kapitena Vermalena. Svaka cast.Kao i u regularnoj H2H ligi, moze da mi se dogodi da ostvarim drugi najbolji rezultat u kolu, ali da opet izgubim u H2H duelu :isuse:edit: Timmi

Edited by Behemoth
Posted

Ivanovic i Tores crveni, Bejns autogol :0.6:

Posted

8x6+2x5+2x2, tacno ce mi biti zao kad dodaju bonuse

Posted

Стоп вот ју аре дуинг коз Ајм абаут ту руин д имиџ енд д стајл дет ју јузд ту! Меч са Пантелијом је најлуђи који сам икада одиграо на Фантазију, а ту сам већ неко време. Дозволите ми да вам препричам шта се све десило.Од старта ми је било јасно да немам превише шансе против објективно бољег тима осим ако се не деси неко чудо. Због тога сам се одлучио да одиграм на све или ништа и да дам капитенску траку Бенту. Он, наравно, није играо од почетка и након што сам добио гигантска 2 бода од његових пар минута на терену и након што Џенкинсон није изашао на терен отписао сам ово коло. То што је Пантелија добио 7 бодова од неког шабана из Фулама и што му је Тевез као заменик капитена дао гол и био играч утакмице само ме додатно уверила да немам шта да очекујем. Чак ни утешни гол Вест Хема и утешна асистенција Линде МекКартни није ме поколебала у том уверењу.Али... са клупе улази Пантелијин капитен Жервињо и блиста пуних 10 минута, до повреде. Уместо 18 бодова од Тевеза Пантелија добија 2. Добро, ударац, али нема везе: у други дан улазимо са његовом предношћу од неколико бодова, с тим што он има 2 играча Челзија и једног играча Евертона, а ја само једног играча Челзија. Њему је потребно да та три цара заједно добију укупно 2 бода и миран је чак и ако мој играч направи асистенцију. А онда...

Ivanovic i Tores crveni, Bejns autogol :0.6:
Три играча успевају да скупе -5 бодова, не вади га чак ни Бејнсова асистенција јер и мени Азар прави асистенцију и сада, док чекамо бонусе, водим 29-24. Да ли је потребно да додам да су Пантелији на клупи Беговић са 6 бодова (играо му Јаскалаинен и добио 3), као и Шоукрос са 6 бодова (играо му Рид са 0, пошто је уз 2 гола добио и жути).Куку мени до Бога милога, ђе погубих од себе бољега!
Posted

Ipak sam imao srece da UTD-ovci ostanu bez ucinka te ih je zamenio Oshea i Shawcross sa po 6 bodova. Zadnje mesto, proslost, preskocen i ducca, idemo ravno do vrha :ss1: :0.6:

Posted

Na oktobarskoj tabeli cetvrti, stizu bolji dani za FC Ronin :Hail: .

Posted

Mislim da je ovo najgori zbir ikad od nekog ko aktivno igra Premier fantasy:19 poena bez sutrasnjeg Lalane.

Posted

Ja 17 sa Collinsovih 6 na klupi :isuse: .

Posted

U derbiju kola bob mi beži 15 razlike ali će večeras velika trojka (Fonte, Lallana i Lambert) malog Sotona™ natrpati WBA sa cirka 3:0!!! :0.6:

Posted

Isuse koliko sam ocajan na ovom draftu, ne smem ni da se pojavim na temi :blush:

Posted

Vezni red 4 po 1 i 1x2. Da ne bi KumAguera imao bih jednocifreno bodova.