August 12, 201212 yr Ja cu Adebayora da znate, necu biti pri kompu skoro. Ako nekog ne mrzi nek mi opet formatira, ako ne ja cu kad se vrnem...Sign him up AvB!Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
August 12, 201212 yr Author 6. krug draftaThe RuxinsGoalkeepers1.Szczesny2.Defenders1. Clichy2.3.4.5.Midfielders1. Juan Mata2. Santi Cazorla3.4.5.Forwards1. Suarez2. Adebayor3.GK: Hart, Cech, de Gea, Krul, Szczesny, VormDEF: Kompany, Terry, Ivanovic, Lescott, Clichy, Evra, Vidić, Riise, Walker, Assou-Ekotto, Vermaelen, Baines, Cole, G.Cahill, WilliamsonMID: Hazard, Silva, Bale, Dempsey, Kagawa, Yaya Toure, Juan Mata, Nasri, Van der Vaart, Valencia, Sigurdsson, Sessegnon, Walcott, Ramires, Santi Cazorla, Walters, Cabaye, Allen, Lampard, LarssonFOR: Rooney, Aguero, Papiss Cisse, Suarez, Torres, Van Persie, Darren Bent, Pogrebnyak, Giroud. Podolski, Demba Ba, Borini, Balotelli, Defoe, Adebayor(bob loblow није при компу па сам ја за њега форматирао. следећи је tsva)х2х Драфт лига: код 45432-155648. Молим вас да уђете и у ову лигу. Edited August 12, 201212 yr by Праслин
August 12, 201212 yr 6 krug draftaZiginiGoalkeepers1.Krul2.Defenders1.Lescott2.3.4.5.Midfielders1. Dempsey2.Yaya Toure3.4.5.Forwards1. Podolski 2. Crouch3.GK: Hart, Cech, de Gea, Krul, Szczesny, VormDEF: Kompany, Terry, Ivanovic, Lescott, Clichy, Evra, Vidić, Riise, Walker, Assou-Ekotto, Vermaelen, Baines, Cole, G.Cahill, WilliamsonMID: Hazard, Silva, Bale, Dempsey, Kagawa, Yaya Toure, Juan Mata, Nasri, Van der Vaart, Valencia, Sigurdsson, Sessegnon, Walcott, Ramires, Santi Cazorla, Walters, Cabaye, Allen, Lampard, LarssonFOR: Rooney, Aguero, Papiss Cisse, Suarez, Torres, Van Persie, Darren Bent, Pogrebnyak, Giroud. Podolski, Demba Ba, Borini, Balotelli, Defoe, Adebayor, Crouch
August 12, 201212 yr Jedno uobicajeno podsecanje na redosled:1. Los Diablos Utd2. FC Ronin3. ФК Кичмедисциплина4. The Immortals5. Cuvari Tradicije II6. PPT7. The Ruxins8. Zigini9. Pantelia10. Spark
August 13, 201212 yr I? Jel smo se dogovorili, cepamo jos 2 kruga?! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
August 13, 201212 yr 6 krug draftaPanteliaGoalkeepers1.2.Defenders1. Ivanovic (pas mater)2. Baines3.4.5.Midfielders1. Kagawa2. Walters3.4.5.Forwards1. Tores2. Tevez3.GK: Hart, Cech, de Gea, Krul, Szczesny, VormDEF: Kompany, Terry, Ivanovic, Lescott, Clichy, Evra, Vidić, Riise, Walker, Assou-Ekotto, Vermaelen, Baines, Cole, G.Cahill, WilliamsonMID: Hazard, Silva, Bale, Dempsey, Kagawa, Yaya Toure, Juan Mata, Nasri, Van der Vaart, Valencia, Sigurdsson, Sessegnon, Walcott, Ramires, Santi Cazorla, Walters, Cabaye, Allen, Lampard, LarssonFOR: Rooney, Aguero, Papiss Cisse, Suarez, Torres, Van Persie, Darren Bent, Pogrebnyak, Giroud. Podolski, Demba Ba, Borini, Balotelli, Defoe, Adebayor, Crouch, Tevez Edited August 13, 201212 yr by pantelia
August 13, 201212 yr Author Ништа не брините, ја обезбеђујем comic relief: прво ми се повредио Сесењон, а сада и Харт.
August 13, 201212 yr A izgleda i Bane ostaje bez suspenzije. Mozzart Sport: Ivanović izbegao suspenziju zbog starta nad KolarovimNa moje veliko oduševljenje pantelia je uzeo Baneta!! :D Odusevljavaj se sad :D Edited August 13, 201212 yr by pantelia
August 13, 201212 yr Author Да ли имам твоју дозволу да искористим тај џиновски ругајући смајли када Челзи за десног бека ових дана доведе оног Цезара са неизговорљивим презименом?
August 13, 201212 yr Imas ako povuces onaj post sa obicnog Premier Fantasy-a, gde otkrivas tajne engleskih drugoligaskih terena, nepoznate sirokim narodnim masama :PA i da jebe oca ako ce taj da zaigra pre Baneta ove sezone -_- Edited August 13, 201212 yr by pantelia
August 13, 201212 yr Moj red da biram dvojicu? Kako mi ovaj maznu teveza... U potrazi za sleepeema uzimam rahmetli gerrarda i nanija. Ducco, obradi me.