Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Avijacija bez granica...

Featured Replies

Ja sam uvek za tim Boeing (tj.bio sam) 

.. 

777-200 je po meni najbolji avion ikada, neunistiv je. 

Činjenica jeste da su usrali i jedni i drugi motku, kao da je prelaz na high end tech avione uništio i jedne i druge. 

• Replies 2.1k
  • Views 252.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre nekoliko dana sam leteo sa Reuniona na Madagaskar, kompanijom Air Austral.    Kako je jedan njihov Airbus 220-300 trenutno ispred hangara bez levog motora, unajmili su (wet lease, avion i p

• Opet makete... Moj poslednju "uradak" , Let L-13 Blanik, u razmeri 1/32, češke firme Planet Models (resin) , urađen u bojama Aero Kluba Žarko Zrenjanin iz Zrenjanina, daleka 1982.    

• General Melchett
    General Melchett

Ima nas još.  Tek sada videh da ste spominjali Lancastera sa zvezdastim motorima. Ovaj sam uradio pre nekoliko godina Airfix 1/72  

Posted Images

Negde sam procitao da je ceo problem sa MAX-om nastao jer je Boeing morao da brzo odgovori na A320neo pa su umesto novog dizajna odlucili da jos jednom iskoriste staru ragu. Vreme je da neko prodrma taj dvojac. Odavno u avijaciji nismo videli nista revolucionarno. 

Problem sa novim dizajnom je sto ne bi bio prerano dizajniran da bi donio neke revolucionarne pomake. 

Tu je Airbus u prednosti jer je dizajn A320 mnogo mladji i ovaj Neo je idealan za taj prelazni rok.

:D 

Usput, bivsi pilot u RANZ danas objavio da postaje kandidat na sledecim izborima, i naravno izadje ovaj video koji je napravio pre 11 godina :D 

Edited by dragance

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

JMS (a i ostali) jel znate sta ce biti sa parama od otkazanih letova? Ja kupio kartu preko gogate.com (Air Serbia + Ethiopian), aviokompanije mi rekle da se obratim onom od kog sam kupio a gogate ne odgovara ni na mailove ni na pozive (najjace je sto imaju no free customare service broj u Irskoj). 

Elem, jel mogu ja da racunam da cu bar dobiti vaucere u nekom trenutku? Let je trebao da bude 10. aprila i sve mi se cini da ovi nece odgovoriti do tada. Sta da radim?

1 hour ago, Shan Jan said:

JMS (a i ostali) jel znate sta ce biti sa parama od otkazanih letova? Ja kupio kartu preko gogate.com (Air Serbia + Ethiopian), aviokompanije mi rekle da se obratim onom od kog sam kupio a gogate ne odgovara ni na mailove ni na pozive (najjace je sto imaju no free customare service broj u Irskoj). 

Elem, jel mogu ja da racunam da cu bar dobiti vaucere u nekom trenutku? Let je trebao da bude 10. aprila i sve mi se cini da ovi nece odgovoriti do tada. Sta da radim?

Sad si usao unutar 72h - zovi ih.

Probaj ovaj broj preko skajpa +442037947674

Nisu online. Sta ako ne uspem da ih navatam pre leta koji mi je ponisten?

Mislim, ako si kupio sa kreditnom karticom, onda si zaštićen i dobićeš povraćaj novca od njih. 

Jebeni car:ziga:

niko da stane da pita za zdravlje i takoto

jab očekivao da izađe Chuck Noris ili bar neki Tom Kruz, Bear Grylls...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

I jos se odmah sklonio desno! :happy: