Azdaja Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Ja sam uvek za tim Boeing (tj.bio sam) .. 777-200 je po meni najbolji avion ikada, neunistiv je. Činjenica jeste da su usrali i jedni i drugi motku, kao da je prelaz na high end tech avione uništio i jedne i druge.
Shan Jan Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Negde sam procitao da je ceo problem sa MAX-om nastao jer je Boeing morao da brzo odgovori na A320neo pa su umesto novog dizajna odlucili da jos jednom iskoriste staru ragu. Vreme je da neko prodrma taj dvojac. Odavno u avijaciji nismo videli nista revolucionarno.
borris_ Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Problem sa novim dizajnom je sto ne bi bio prerano dizajniran da bi donio neke revolucionarne pomake. Tu je Airbus u prednosti jer je dizajn A320 mnogo mladji i ovaj Neo je idealan za taj prelazni rok.
dragance Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) Usput, bivsi pilot u RANZ danas objavio da postaje kandidat na sledecim izborima, i naravno izadje ovaj video koji je napravio pre 11 godina Edited January 29, 2020 by dragance
jms_uk Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Usled oluje iznad UK, dosta letova je otkazano, ali ima i diverzija. Ko hoce da gleda, ovo je Live feed sletanja na Heathrow https://www.facebook.com/watch/live/?v=484422245513688 Interesantno je gledati i na FR24 sta se desava, npr. ovaj Ukraine International koji je posle dva go around-a na Gatwicku otisao za Stansted. https://www.flightradar24.com/AUI7LM/23ce86e8
Shan Jan Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 JMS (a i ostali) jel znate sta ce biti sa parama od otkazanih letova? Ja kupio kartu preko gogate.com (Air Serbia + Ethiopian), aviokompanije mi rekle da se obratim onom od kog sam kupio a gogate ne odgovara ni na mailove ni na pozive (najjace je sto imaju no free customare service broj u Irskoj). Elem, jel mogu ja da racunam da cu bar dobiti vaucere u nekom trenutku? Let je trebao da bude 10. aprila i sve mi se cini da ovi nece odgovoriti do tada. Sta da radim?
jms_uk Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 hour ago, Shan Jan said: JMS (a i ostali) jel znate sta ce biti sa parama od otkazanih letova? Ja kupio kartu preko gogate.com (Air Serbia + Ethiopian), aviokompanije mi rekle da se obratim onom od kog sam kupio a gogate ne odgovara ni na mailove ni na pozive (najjace je sto imaju no free customare service broj u Irskoj). Elem, jel mogu ja da racunam da cu bar dobiti vaucere u nekom trenutku? Let je trebao da bude 10. aprila i sve mi se cini da ovi nece odgovoriti do tada. Sta da radim? Sad si usao unutar 72h - zovi ih. Probaj ovaj broj preko skajpa +442037947674
Shan Jan Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Nisu online. Sta ako ne uspem da ih navatam pre leta koji mi je ponisten?
dragance Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Mislim, ako si kupio sa kreditnom karticom, onda si zaštićen i dobićeš povraćaj novca od njih.
mlatko Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 jab očekivao da izađe Chuck Noris ili bar neki Tom Kruz, Bear Grylls...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts