Jump to content
IGNORED

Avijacija bez granica...

dare...

Recommended Posts

Posted

Ja sam uvek za tim Boeing (tj.bio sam) 

.. 

777-200 je po meni najbolji avion ikada, neunistiv je. 

Činjenica jeste da su usrali i jedni i drugi motku, kao da je prelaz na high end tech avione uništio i jedne i druge. 

Posted

Negde sam procitao da je ceo problem sa MAX-om nastao jer je Boeing morao da brzo odgovori na A320neo pa su umesto novog dizajna odlucili da jos jednom iskoriste staru ragu. Vreme je da neko prodrma taj dvojac. Odavno u avijaciji nismo videli nista revolucionarno. 

Posted

Problem sa novim dizajnom je sto ne bi bio prerano dizajniran da bi donio neke revolucionarne pomake. 

Tu je Airbus u prednosti jer je dizajn A320 mnogo mladji i ovaj Neo je idealan za taj prelazni rok.

Posted (edited)

:D 

Usput, bivsi pilot u RANZ danas objavio da postaje kandidat na sledecim izborima, i naravno izadje ovaj video koji je napravio pre 11 godina :D 

Edited by dragance
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

JMS (a i ostali) jel znate sta ce biti sa parama od otkazanih letova? Ja kupio kartu preko gogate.com (Air Serbia + Ethiopian), aviokompanije mi rekle da se obratim onom od kog sam kupio a gogate ne odgovara ni na mailove ni na pozive (najjace je sto imaju no free customare service broj u Irskoj). 

Elem, jel mogu ja da racunam da cu bar dobiti vaucere u nekom trenutku? Let je trebao da bude 10. aprila i sve mi se cini da ovi nece odgovoriti do tada. Sta da radim?

Posted
1 hour ago, Shan Jan said:

JMS (a i ostali) jel znate sta ce biti sa parama od otkazanih letova? Ja kupio kartu preko gogate.com (Air Serbia + Ethiopian), aviokompanije mi rekle da se obratim onom od kog sam kupio a gogate ne odgovara ni na mailove ni na pozive (najjace je sto imaju no free customare service broj u Irskoj). 

Elem, jel mogu ja da racunam da cu bar dobiti vaucere u nekom trenutku? Let je trebao da bude 10. aprila i sve mi se cini da ovi nece odgovoriti do tada. Sta da radim?

Sad si usao unutar 72h - zovi ih.

Probaj ovaj broj preko skajpa +442037947674

Posted

Nisu online. Sta ako ne uspem da ih navatam pre leta koji mi je ponisten?

Posted

Mislim, ako si kupio sa kreditnom karticom, onda si zaštićen i dobićeš povraćaj novca od njih. 

Posted

niko da stane da pita za zdravlje i takoto

Posted

jab očekivao da izađe Chuck Noris ili bar neki Tom Kruz, Bear Grylls...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

I jos se odmah sklonio desno! :happy: