Reaktor Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 JEZIVO Prostitutka seksualno zadovoljavala dečake... Kad Srđan Dragojević ovakvu scenu metne u film, čitav bioskop se valja od smeja.
Hella Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Kad Srđan Dragojević ovakvu scenu metne u film, čitav bioskop se valja od smeja. ma da ali nije poenta u tome nego ton članka koji bi bio malko drugačiji da je u pitanju 24 yo makro sidaš i devojčice od 13 godina
Dagmar Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 ma da ali nije poenta u tome nego ton članka koji bi bio malko drugačiji da je u pitanju 24 yo makro sidaš i devojčice od 13 godina Pa nije ona makro, nego prostitutka. Mislim kapiram ja šta ti hoćeš da kažeš, ali ne postoji identična alternativa ovome sa muško ženskim ulogama. Nema takvih muških prostitutki za ženske klijente, to prosto ne postoji.
Hella Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Nema takvih muških prostitutki za ženske klijente, to prosto ne postoji. u početnoj fazi nova privredna grana često nailazi na sistemske prepreke
Dagmar Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 (edited) u početnoj fazi nova privredna grana često nailazi na sistemske prepreke Taj radio za ženske klijente? aj neka ti bude, zanimljivo. Edited June 18, 2016 by Dagmar
Desmond Bojčinski Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Nema takvih muških prostitutki za ženske klijente, to prosto ne postoji. Šta je zigolo?
Halvard Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Pretpostavljam da je akcenat bio na "takvim" prostitutkama. Taj nivo prostitucije u kom se muškarci okupljaju po parkovima ili mračnim uličicama i čekaju da naiđu žene i pokupe ih zaista ne postoji.
Dagmar Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Pretpostavljam da je akcenat bio na "takvim" prostitutkama. Taj nivo prostitucije u kom se muškarci okupljaju po parkovima ili mračnim uličicama i čekaju da naiđu žene i pokupe ih zaista ne postoji. Baš tako, iz nekog razloga kod ženskog pola ne postoji ni najmanja potražnja za trafikovanim nesretnim mladićima uličnim prostitutcima. Koliko god da se donekle slažem sa komentarem druga helle o tome kako u članku upadljivo nedostaje deo o seksu sa maloletnim licima, opet besmisleno je kao paralelu prostitutki uzimati - makroa. Ono žrtva/ ubica odnos, a ne jednakost.
Pontijak Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Pa nije ona makro, nego prostitutka. Mislim kapiram ja šta ti hoćeš da kažeš, ali ne postoji identična alternativa ovome sa muško ženskim ulogama. Nema takvih muških prostitutki za ženske klijente, to prosto ne postoji.Pa zar je bitan pol musterija? Postoje muske prostitutke za muskarce a kako je to organizovano na nivou makroa i nije zabavno medijima. Seti se Jasmina laznog Norvezanina koji je bio muska prostitutka i davao usluge vladiki pa napravio karijeru u gradskoj upravi a pitam se sta je davao za uzvrat i na kraju prica zataskana jer nije lepo da se prica koji mocni porodicni ljudi glabaju laznom norvezaninu pravi kobas, ne prolazi takav skandal u srbaljaBaš tako, iz nekog razloga kod ženskog pola ne postoji ni najmanja potražnja za trafikovanim nesretnim mladićima uličnim prostitutcima. Koliko god da se donekle slažem sa komentarem druga helle o tome kako u članku upadljivo nedostaje deo o seksu sa maloletnim licima, opet besmisleno je kao paralelu prostitutki uzimati - makroa. Ono žrtva/ ubica odnos, a ne jednakost. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
ToniAdams Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Pa zar je bitan pol musterija? Postoje muske prostitutke za muskarce a kako je to organizovano na nivou makroa i nije zabavno medijima. puno toga znas za prosecnog srbendu
Dagmar Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Pa zar je bitan pol musterija? Naravno, oni su driving force prostitucije. Žene se ne bave time da neko za njih kidnapuje, drogira i podvodi decu, muškarci u dobrom % da. Takođe, ako pogledaš statistike drugih zločina, tipa ubistava itd, žene ih čine nekih 10 puta manje od muškaraca. Zato mi je uvek smešno kad čitam kako su imigranti zli jer imaju statistiku 2-3 puta višu za krivična dela od domorodaca. A nikog ne zanima to što muškarci imaju 10 puta goru statistiku nego žene, po sistemu šta ćeš, pogreši čovek. Ali ovi što imaju 2 puta, e to se već ne može tolerisati, skandal.
ToniAdams Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 ili, najkrace receno, zene su bolji ljudi nego ljudi
Pontijak Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 puno toga znas za prosecnog srbendu Za zenske prostitutke nemam para kao onaj cuveni forumas a muske prostitutke mi daju veliki popust na moj sarm i lepotu zrelog muskarca a i pc je jer muske prostitutke nemaju makroa i to rade zato sto vole sto lepo objasnila dagmar a zar nije lepo koristiti usluge osoba koje vole svoj posao. ili, najkrace receno, zene su bolji ljudi nego ljudi Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Recommended Posts