Weenie Pooh Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Da odbiju vas tinkermen sa sise. Onako biste samo srušili server, posle bi bila kuknjava "nisam mogao da napravim ključnu izmenu i izdominiram protivnika, dugujete mi 60 bodova, waaah!"
Прслин Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Пећанчеви, препознао сам их по боји униформе.
Zoidberg Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Gde gledate sastave? Na zvaničnom sajtu još nisu izašli. Obično izađu tačno pola sata pre početka meča. ;)Jbt, provedoh ceo dan na kompu zbog fantasy-a. :D A još nijedan meč nije počeo. :D
zoki Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Koloćini?On igra tek u pola 7, sad su izbacili sastave za 4..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
nbg4ever Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 AVFC: Given, Lowton, Vlaar, Clark, Baker, Holman, Delph, El Ahmadi, N’Zogbia, Ireland, Bent [c].SWANS: Vorm, Rangel, Williams, Chico, Taylor, Britton, De Guzman, Dyer, Routledge, Michu, GrahamQPR XI: Green; Fabio Hill Ferdinand Onuoha; Hoilett Park Diakite Mackie; Taarabt; CisseReading: Federici; Gunter, Harte, Gorkss, Pearce; Guthrie, Leigertwood, McAnuff ©, Robson-Kanu; Le Fondre, PogrebnyakNOR: Ruddy, R. Martin, Turner, Johnson, Holt ©, Surman, Pilkington, Tierney, Howson, Snodgrass, R. Bennett
zoki Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Gde gledate sastave? Na zvaničnom sajtu još nisu izašli. Obično izađu tačno pola sata pre početka meča. ;)Jbt, provedoh ceo dan na kompu zbog fantasy-a. :D A još nijedan meč nije počeo. :DPhysioroom izbacuje na tviteru.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Прслин Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Krenuli šokovi, Mariapa ne počinje.. Не брини, сигурно улази последњих десет минута против Челзија.
Zoidberg Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Physioroom izbacuje na tviteru..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2Hvala. :)Не брини, сигурно улази последњих десет минута против Челзија. Ja sam pažljivije čitao Praslinov savet, te sam uzeo iskusnijeg i prekaljenijeg Pearce-a za 0.5 dinara više i nisam se pokajao (još uvek), jer je upao u standardnih 11. :D
zoki Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) Samo se vi sprdajte... :)Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Diaby, Arteta, Cazorla, Walcott, Gervinho, Podolski.LFC : Reina; Johnson Kelly Agger Skrtel; Lucas Allen Gerrard; Downing Borini Suarez. Edited August 18, 2012 by zoki82
Zoidberg Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Znači, Song je prvi koji je mi neće startovati. Trebalo je da slušam savete iskusnijih. Sreća u nesreći, čovek nije ni na klupi, pa mesto na terenu zauzima vihorni Michu iz Swansea-a. :D
zoki Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Znači, Song je prvi koji je mi neće startovati. Trebalo je da slušam savete iskusnijih. Sreća u nesreći, čovek nije ni na klupi, pa mesto na terenu zauzima vihorni Michu iz Swansea-a. :DIzgleda da je prodat, sad citam da ce to mozda da objave posle meca?! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts