Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

• Author
Ja sam znao za Michua, ali si me ti navukao svojom pričom o Southamptonu pa sam uzeo neznatno jeftinijeg Lallanu <_<
:whistle:Немој да се љутиш: мени играли Пирс и Федерићи са по 2 бода, а на клупи остали Јаскалаинен, МекКартни и Хангеланд са укупно 18 бодова.
  • Replies 4k
  • Views 154.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

I Van der Vaart greje klupu? Da li to znači da će i Simpson poludeti, pošto upada umesto njega, poput Michua umesto Songa? :DI kako se čita Michu? Ja sam mislio da je Miku (tako kaže i forvo.com), ali vidim da svih čitaju kao Miču.

Edited by DrZoidberg

A sto ne igra jebeni Ryan Taylor za Njuku, prosle sezone mi je doneo brdo bodova, vidim da nema obavestenja da je povredjen uz njega imam i Colocinia on mi je zut, valjda ce igrati od sledeceg kola ???

Meni Jaskalainen, Hageland i Vilijams po 6, Pogrebnjak i Volters po 2... Nolan vreba sa klupe sa 7... cartman za sad los (Vermalen 6, Ager -3, Ferdinand 0, Alen i POgrebnjak po 2, Suarez 1...). Ima i Bejla, a jedino moze da napravi preokret sa 3 igraca iz Celsija, mada meni tek treba da igra osovina tima na celu sa Runijem, Silvom, Tevezom... mogla bi fino da pocne sezona, al da se ne radujem unapred :)

A evo i zutog Dembe...

I Simpson (na klupi) dobija asistenciju.

I meni, tvom trenutnom neprijatelju. :DAli evo, upravo ulazi VdVaart da mi poništi Simpsonove poene svojim ulaskom. :(

Tako Defoe, kvari CS Njukaslovcima :lol:

Tjah, malo mi Defo popravio raspoloženje, ali sam u žrebu naleteo na nekog ko je uleteo all in sa čelskijevcima i ridinžanima, tako da će verovatno da se ovajdi neko ko bude igrao s njim u drugom kolu.Usput, kenjam se na kombo Serzinjo/Podolski, doneše drljavih 5 poena, a njima sam zamenio Sinclair/Ba, a obojica metoše po gol.Vorm 7, a Defo i Hangeland po 6 od većih cifara

• Author
:frust::isuse:
:kralj:

pih 34:28, a četvorica mi još nisu odigrala.puko si

Samo da upisem poraz od 25. maja, koji vec danas vodi sa 50-11. :0.6: Jos imam srece sto mu traku nisu dobili Michu ili Petric, nego Cisse. Kod mene samo Ba nesto uradio. A neka sam sinoc sutnula Nolana i ubacila Liverpulovog Allena. :isuse: Pocinjem da se spremam za povratak iz Championshipa za 2 godine.

Hihi

Hihi
Pred sedmo kolo koristim wild card, tad igram protiv tebe.

Smešnih 17 poena za sada - Begović 1 (na klupi Mignolet 7 :isuse:), Vermalen i Hangeland po 6, Guthrie i Cisse po 2... :frust:nbg4ever beži 9 bodova ali me teši što su mu igrala 2 više... :unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.