LeBron Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Argentina Utd I bilo bi fino pomenuti proslogodisnjeg pobednika, te pobednike svih dosadasnjih H2H sezona ako postoji evidencija. Predlazem i da sampion dobije honor da nosi neki bedz u uglu avatara tokom cele iduce sezone kao aktuelni prvak (tipa Prem Liga pozlacenog znaka koji sampioni nose na rukavu)...Proslogodisnji pobednik je imao 15 bodova prednosti... :) Ako zafali neko mesto, izbacite Fei-a... :P
Feindouno Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nije bila tolika prednost, gusto je bilo na kraju ali sam dobio 3-4 razlike.
LeBron Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nije bila tolika prednost, gusto je bilo na kraju ali sam dobio 3-4 razlike.Sta si bre dobio? Borbu za drugo mesto?
LeBron Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Titulu mulče posto smo tebe diskvalifikovali.A jbg...15 bodova prednosti nije bilo u istoriji h2h PPP lige...
Pokojni Ruxin Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 110%Sramim se priznati ali prošle godine sam digao ruke negde u novembru, kad sam propustio par kola zbog zbog nekih obaveza pa se smorio. To mi je jedini put od kad igram fantazije da nisam završio ko čovek, i nema teorije da mi se ponovi ove godine...ali ako mislite da me treba jebati za kaznu turite me slobodno u taj championship. (i onako sam izgleda u manjini što se tiče vantaziranja - meni uvek classic prioritet)
cartman Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 United City FCGotov faks pa cu imati mnogo vise od 5 minuta nedeljno :)
Hobbit slayer Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ako zafali neko mesto, izbacite Fei-a... :P Sta si bre dobio? Borbu za drugo mesto? Titulu mulče™ posto smo tebe diskvalifikovali.Fantasy banter je pocheo, samo je pitanje vremena kada ce PPP Liga 12/13 dobiti svoj Cuntgate...
ExicPL Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Karton CityProsle godine sam izbacen iz h2h na kvarno, jer je upalo previse ljudi, ja to nisam video pa sam propustio da udjem i u drugu ligu i na kraju zavrsio u onoj sa play-offom gde sam, uprkos svemu, ostvario zapazen rezultat :D. Ove godine hocu da igram ligu o kojoj se pise na forumu, dakle prvu .
Timmi Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 e jebem vam fantasy, moram zbog njega da napustam zauvijek. tim spark, ako ove godine ne budem u prvoj h2h ligi (ne budem nikad tu kad su prijave), krecem u teroristicke napade.
Прслин Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 (edited) 1. Feinduno / Miami Heat (20, nikako plej of)2. Moća / Trotters Inc3. ducca / Argentina Utd (20, nikako plej of)4. Hobbit slayer / Ultimo Beer Centre (da se seče na 20 na pola sezone + zainteresovan za draft)5. pantelia (bar championshippp)6. Праслин / ФК Белодугмекатарина (да се сече на 20 на пола сезоне; претпрошле године покренуо прву ппп х2х лигу, прошле године избачен као прекобројан из х2х; актуелни шампион ППП класик лиге, жели у PPPremiership)7. copkillah 8. LeBron / Banjica Boys9. Sam Spade / Petoletka10. Zoki82 / Čuvari tradicije (igra već 4 ili 5 sezona, želi da debituje u ppp h2h)11. DrZoidberg / Morževi Junajted (h2h championshippp prošle godine, gornja polovina tabele, samo 1 kolo nenamešten tim; može i u championshippp, može da se seče na pola kada dođe pola)12. Weenie Pooh / Weenie Poohs (20, nikako plej of ili bilo kakve komplikacije)13. monstrum / djubretari14. tsva / Zigini15. Baba Ji / FK Pastir16. bob loblaw / 110% (prošle godine digao ruke u novembru, može ako mora na kaznu u championshippp, bitniji mu classic)17. cartman / United City FC (nije više student pa misli da će imati više vremena)18. ExicPL / Karton City (izbacen iz prve dve h2h lige kao prekobrojan, u onoj sa plej ofom ostvario zapažen rezultat; hoće u PPPremiership)19. Timmy / Spark (vratio se iz Indijane zbog fantazija , preti borbom za slobodu ako ne uđe u h2h PPPremiership)20. Mercuzzio / Buljarica Brothers Ово је за пар сати данас, а сигурно ће да се јаве и Buljarica Brothers, 25_maj, Red Gang, Bosanska zmijuga, Tutanj City, Me-High-Lo, Brad's ProVisions, Lionheart, Obrenovac Utd, Terrible Muriel... да набројим само првих десетак са Класика, а где су остали са прошлогодишњег х2х.Не знам по ком основу ће све ово у старту да се сече а да се нико не наљути и не увреди. Уписујте се даље на овај списак, напишите и за коју сте опцију па ћемо за пар недеља - ако се не договоримо до тада - да бројимо гласове.edit: Додао Буљарицу. Edited July 10, 2012 by Праслин
Tolaa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 djubretari Ziv je!Ago gdje je Tolaa?Evo me, ne propustam ja ovo. Samo nisam sigurna da ce mi Praslin dati da se igram, vec godinu dana (nekad i vise puta dnevno) ponavlja kako je izbacen iz H2H lige (by me) i nikad mi to nece oprostiti. Prasline, sajt je bio sjeban, pa nije "zapamtio" da sam stavila limit na 20 ekipa. Nije trebalo ni da te pusti da udjes, vec da poljubis zakljucana vrata. :P :) Posle toga je otvorena jos jedna H2H liga, ne znam sto nisi usao u nju. MisirkeJa sam za 20 timova u H2H, standardna liga od 38 kola. Podelimo se u 2 lige na kakav god hocete nacin, mozemo i da zrebamo ko ce u koju.
Recommended Posts