Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted
Bez po muke si me dobio...A Suarez nek se jebe u dva dupeta....
Čekaj, stani, imaš još dvojicu danas.
Čupavi i Miću su Bogovi fantazija.
Mala ispravka. Od ostalih vesti, Bejl 2 nedelje pauze.
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
na fantaziju opet poraz i opet mi je klupa najbolji dio tima sa matom,caulkerom i gerom :isuse:na pogadjalici zaboravio da stavim prognoze,mada to je vjerovatno i bolje,manje vise bih sve izmasio
Mozda i ne bude poraz :lol:, Basong ti je poludeo :Hail:
Posted

Ne moze da me izvuce ni Dembin het trik. Cestitke Buljarica Brothers-ima.

Posted

Beze mi Sokolovici 15 poena, svi mu odigrali a ja cekam Krula i kapitena Dembu Ba... Matematika jasna - da Njukasl ne primi gol i da Demba navuce makar asistenciju i mogu i do iksa ili pobede... Nije neka nada, ali nije ni nemoguce... Ajmo Demba :)

Posted

Kada mi oduzmu 4 poena, verujem da će to biti najgori rezultat ove sezone.

Posted (edited)

Samo da prijavim da kolega Vini, koji je u dosadašnjih 14 kola pobedio 2 puta, protiv mene zaboravi da namesti tim i ostvari za sada najbolji rezultat u ligi... :fantom:

Edited by bob loblaw
Posted

Nadam se da ce se vec od sledeceg kola okrenuti obavezama u kupu :fantom:

Posted

A kapiten mi skupio 1x2 poena za 18 minuta.Tako se pobeđuje - retko i uzaludno, ali ubedljivo i sa stilom -_-

Posted

Kakav glupav penal za NUFC, sudija se trudi da donese Dembi 20+ poena potrebnih da bih ja izgubio <_<

Posted (edited)

Ne seriii? Ja i ne pratim...još kad Krulara ne bi primio gol. Ali sad sam se izbaksuzirao samim javljanjem na topic. :(Edit - 21, nije 20! :mad:Male su šanse, ali će mi svakako biti čast da, posle kola u kojem sam izgubio sa 81 poenom, ovaj put izgubim u kolu u kojem sam imao nadprosečno dobar rezultat...od Vinija! ^_^

Edited by bob loblaw
Posted

Prema mojim proračunima meni treba da Ba uradi još nešto do kraja tekme (a to je malo previše očekivati sad kad je već dao 2 gola) + da Krul ostane nesavladan (a to je malo previše očekivati od odbrane Njukastla <_< )

Posted

Uf, zaboravio sam da imaš i Krula.. znači ako ga ne prime (a neće, Wigan ima 10 igrača), kad ti Michu uđe imaćeš 57. Treba ti još gol ili asistencija Baaa, onda neizbežan +3 bonus, i laku noć Weenie :(Pritom meni je Ba naravno na klupi :isuse:

Posted (edited)

Pa to, još barem asistencija :(I ne potcenjuj mogućnosti Njuke da primi gol od svakog, u svim uslovima...znam, imam Krula već par kola.

Edited by bob loblaw
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...