Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Jel ima jos neko sem mene da nema Micu i da ne planira da ga tura u tim?

• Replies 4k
  • Views 154.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uini ti si kriv za moj novi poraz iako sam iskoristio WC!!!
Čekaj, stani, pazi...nemoj da džinksuješ... :DPošto Flečer ne igra, ulazi ti Hjuz sa 2 i traka ide Santiju, to je još 6 a meni ulazi Azar sa 5... Znači, 64:63 za tebe.. :fantom:Moji Kueljar i R. Kanu tek treba da zarade pišljiva 2 poena... :unsure:

Pa oni samo da se pojave na terenu dobio si. Jedino da bude 2-2 i da obojica dobiju po zuti.Sent from my cigla using Tapatalk

ček bre, kako ne čekam ... pa ima još dvojicu sanderlanđana u timu koji igraju danas .. ako obojica zaigraju i ne dobiju žuti i ne daju autogol, eto meni 3 boda u najgorem meču kola
Aaaaaaa... uopste nisam izvalio da se u ovom kolu igra 11 utakmica :(Jos ti onaj magarac kapiten... Nadam se da ce sandrelandjani da pojedu neki budjav lebac, pa da ce da propuste mec. Odoh sad kuci da bacam vudu vradzbine na njih :cry:

Igra Flecer.. Moco, rastu ti sanse, meni ne igra R. Kanu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Videcemo ako Flecer da jedan zgoditak bice svasta. Ali cisto sumnjam. Mora da ga primi Sanderlend pod obavezno.

Zoki si ziv? Postaje napeto.

Ziv sam i ne gledam vise, prepustio sam zeni komandu nad daljinskim, necu se nerviram.. :D Ma koga lazem, pusticu neki potok uskoro.. :fantom: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Opet ti imas velike sanse.Ako ostane ovaj rezultat pobedjujes.

Za sada sve nade polazem u O'Nila da ce zameniti Flecera do 60-og, ipak je rovit.. :unsure: :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Pu pu daleko bilo. Ipak je 2-0 najopasniji rezultat :P

Bas morao da dobije zuti peder :isuse:

Zoki cestitam pobedu. :/

Na kraju sam čak došao i do pristojnog rezultata jer je u poslenjem minutu odrambeni igrač asistirao veznjaku kapitenu za gol ... Hvala im obojici

Zoki cestitam pobedu. :/
Hvala, bio je dobar meč!! :thumbsup: Nije mi bilo svejedno poslednjih 10 minuta... :unsure:
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.