Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Jebote ladno ne bih namestio tim ni u snu nisam znao da igraju vanredno kolo!

• Replies 4k
  • Views 154.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Neozbiljan si igrač. Izbacite ga iz like, da se ne bruka više <_<

Pogledajte semafor™ :fantom:

Edited by Moća

:lolol:Nego, ko je ona familija™ Dobrilović, što ima četiri ekipe, ali zato nijednu među prvih 60?

Nego, ko je ona familija™ Dobrilović, što ima četiri ekipe, ali zato nijednu među prvih 60?
Mi sa prve strane to ne bismo ni primetili.Glava porodice je Miodrag Dobrilovic, ribolovac. Njegova zena, majka dvoje dece, Dusica, u mladosti je bila najpozeljnija devojka u selu na Drini. Volela je drcne momke, vrtela oko prsta cak i konobara jedine seoske kafane, Darka, dok ovaj nije slucajno napumpao cerku Marka S., seoskog svinjara. Dusicino slomljeno srce je naslo utehu u povucenom Miodragu. Sada se ljubavnici iz mladosti, Dusica i Darko, samo povremeno srecu na fantazi fudbalu, nesvesni da ih tast Marko posmatra iz neposredne blizine. Miodrag, takodje poklonik FF-a, nista ne sluti. Sin Zoran, popularni Kizo, krenuo je stopama svog bioloskog oca i najveci je seoski zavodnik. To mu ne ostavlja previse vremena za fantaziranje, te mu je i karijera menadzera ugrozena. Dvadesetogodisnja cerka Nata je prosle godine upisala fakultet u velegradu, pa ni ona nema vremena za igranje ako hoce da ostane na budzetu. Tu je samo zato sto je njoj i predmetu njenog interesovanja, izvesnom Marianu cija baba ima kucu na moru, fantazi jedina tema za razgovor.To su ti Dobrilovici.
:Hail: Meet the Dobrilovic :DNego, ne znam za vas ali su mi prosla 2 kola nekako prazna bez izvestaja o gubitnicima i dobitnicima.. :( DrZoidberze cekamo te!!!Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Jebiga kad (V) ( ;,,; ) (V) ne sme da ispuzi iz plićaka od sramote, vidiš od koga je izgubio u prošlom kolu?18487212.jpg

Edited by Weenie Pooh

Guzan, kakva akvizicija :Hail:

Troumio sam se između Bejla, Mićua i Felainija za kapitena i u poslednjem trenutku skinem traku Mićkuu i dam Feli. :(

Nema greske sa Felainijem

evilsmile.gif

Kako sam ga osetio i skinuo traku Suarezu :naughty: , bravo cupavi ! Inace ne znam zasto me je Pantelia castio ne stavljanjem trake RvP-u...

Troumio sam se između Bejla, Mićua i Felainija za kapitena i u poslednjem trenutku skinem traku Mićkuu i dam Feli. :(
Moj aktuelni neprijatelj je iz trougla Bale-Michu-Fellaini odlučio da traku večeras nosi Rafael :D(To ga ne sprečava da me trenutno uništava 35-16, doduše :( )

Dobi me Pantelija bez po muke...

Od kako sam Teveza zamenio Berbom, Fulham dve utakmice - nula golova.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.