ExicPL Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) izgleda da je prestao taj vetar, prenos pocinje u 19hhttp://www.youtube.c...l?v=vkJ5ItzEq3MCitam da let do gore traje nesto manje od 3 sata, tako da verovatno nece imati sta da se vidi pre 10 vecaras.edit: nije 18, nego 19h. Edited October 9, 2012 by ExicPL
Parsons Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 molim da se naslov topika promeni u RED BULL slobodan pad sa 37 km
ivy Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Svaka čast njemu, ali ne bi smelo da se ne pomene (van linka) matori moodonja Kitindžer i još uvek važeći rekord iz 1960-e (!).+1pioniri su meni uvek za 600x veći rispekt od onih koji idu već utabanim stopama..nije da ih ovde ima...ali muka mi je od ovog medijskog cirkusa.. Edited October 9, 2012 by ivy
MrX Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Pokusao sam da skrenem paznju na takozvani medijski i svaki drugi tretman poduhvata u kome neko pred TV kamerama rizikuje zivot i onim toliko puta opisanim slatkim iscekivanjem malogradjanina ili njegove moderne inkarnacije da se nesto dogodi.Smrt gospodina Goluze.
Аврам Гојић Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Pa sto danas ne nagarise taj HAARP, jebo ih otac
maheem Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 molim da se naslov topika promeni u RED BULL slobodan pad sa 37 km +1pioniri su meni uvek za 600x veći rispekt od onih koji idu već utabanim stopama..nije da ih ovde ima...ali muka mi je od ovog medijskog cirkusa..+1
*edited by mod Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ko bi rekao da skok sa 37km moze da bue nebezbedan i da se sada ceka trenutak kada ce tako nesto biti bezbedno.Kontam da su se popeli gore i skontali da je bas visoko pa su se predomislili.
hattori Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ko bi rekao da skok sa 37km moze da bue nebezbedan i da se sada ceka trenutak kada ce tako nesto biti bezbedno.Kontam da su se popeli gore i skontali da je bas visoko pa su se predomislili.
Recommended Posts