Jump to content
IGNORED

Slobodan pad sa 37 km


Jolly Roger

Recommended Posts

 • Replies 181
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Caligula

  13

 • dùda

  8

 • Mil@n

  7

 • ivy

  7

Top Posters In This Topic

Svaka čast njemu, ali ne bi smelo da se ne pomene (van linka) matori moodonja Kitindžer i još uvek važeći rekord iz 1960-e (!).
da, gledao sam dokumetarac o tom skoku. e, to su titanium balls of steel.
Link to comment
da, gledao sam dokumetarac o tom skoku. e, to su titanium balls of steel.
Tokom penjanja Kitindzer je zakljucio da mu jedna rukavica pusta, ali nije hteo da prijavi kvar zato sto bi otkazali skok.
Link to comment
Svaka čast njemu, ali ne bi smelo da se ne pomene (van linka) matori moodonja Kitindžer i još uvek važeći rekord iz 1960-e (!).
http://www.youtube.com/watch?v=1VdSeDqU3EYJoseph William Kittinger II će uvek biti upamćen kao prvi. :Hail: Matori je, inače, consigliere Baumgartneru, tako da će biti i deo novog skoka kao i deo 4 nova rekorda... Edited by Jolly Roger
Link to comment

Jalovo, virtuelno, u naucnom smislu beskorisno ili u najmanju ruku nepotrebno.Advertizovan do apsurda, ovaj performans je na nivou high tech survival tv priredbe sa blagim pikantnim okusom smrtne opasnosti, nagovestajem samo, onoliko koliko politicka korektnost dozvoljava, a da se milioni posmatraca ne nadju uvredjeni u svom ekstremnom humanizmu.Takozvani ekstremni sportovi dovedeni do ekstrema, da ne kazem do apsurda.Sve dok neki novi sponzor ne otkrije nesto novo.Covek koji u svom CV ima skok sa zgrada u Kuala Lumpuru, model, maneken jednog nacina misljenja koje nema vise sta da kaze, a i zasto bi kada su tu postavljene kamere zbog i oko kojih je postavljena cela platforma.Gledaoci ce videti lice skakaca, prazno, i cuce izjavu posle skoka, nesto kao bilo je super, a adrenalin je kolao kao penusava Coca Cola, ups Red Bull…Mozda par redaka na nekom Twiteru, ogranicen broj karaktera.Pada coveku na pamet odlomak iz memoara Edmunda Hilarija, to bese onaj iz doba kada se za adrenalin i ekstremno jos nije znalo, i koji se prvi uspeo da popne na Mont Everest.Na povratku u logor, posle uspesnog osvajanja, kada su im saputnici koji su ih cekali potrcali u susret, Hilari se – zagrlio i potapsao po ramenu sa covekom koji je prvi dotrcao do njega.Danima nisam mogao da se oslobodim nelagodnosti zbog tog gesta kojim sam dopustio osecanjima da me nadvladaju…Ili tako nekako.Ovde ce se u najboljem slucaju cuti nesto o onom obaveznom miru u svetu, dobrim zeljama svim ljudima dobre volje i sve ono sto misice i ostali iz te fele vec izjavljuju u slicnim prilikama.Model_001.jpgStratos_Baumgartner.jpgOvo je Baumgartner.A sto se tice skokova, ovde to znaju bolje. I broje.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...