Jump to content

Featured Replies

Koji k se to igra svake dvije godine? Mogli su svake...

Doktor otvorio ambiciozno tekmu. njihov trener je i dalje klod Le Roj za domace komentatore. Kidiaba FTW.

precka Doktora, qq :o

i jos jedna 100%. ista meta, isto odstojanje, isti covek. samo daleko nepreciznije.edit1: radi Dr sa desne strane Ganijcima sta oce.edit2: i jos jedna sansa, igra macke i misa pred golom Gane

Edited by DarkAttraktor

1:0 za Ganu, bezveze. na kraju se ispostavilo da DR zaista jesu takve kiksare da Gana moz da izadje sa 40% snage protiv njih i dobije.

Kvota pre meca bila oko 1.5 a u 10. minutu vec skocila na 2 i jace. Igrao sam samo na tiket jer sam mislio da kladionice rade neku prevaru, ali ipak ce verovatno doci kec.

• Author

Najbolje da ce na ovom turniru da rade prevare.

tooooooooo 2:2studenti zapalili Patris !

glabajte kolbas ganski luzeri !

• Author

Bravo Doktore!Ozbiljna ekipa, cesto sam ih gledao u kvalifikacijama i kidali su.

Zasluzili su ljudi bar bod, realno.

kakvo bilo I pol Mali-Niger ?? ja ocekivo jedno 3:3 na poluvremenu, al izgleda da je gnjavaza ? gleda li ko ?

Seydou Keita prelomio na kraju. svaka cast Nigeru, al falilo je muda, a bogami i znanja za nesto vise.edit1: sutra u 17h - spektakl, debi selekcije Etiopije na ACN i to protiv unlikely title-holdera Zambije.edit2: highlight of the day, Kidiaba ludjak:http://www.youtube.com/watch?v=QvjV5Xu3WdU

Edited by DarkAttraktor

• Author

Kakav crni debi?

ma mislio sam post-DERGovski ili mozda cak post-Selasijeovski debi. u mom fudbalskom secanju i znanju oni nisu bili nikad na ACN, a mrzelo me otvarat wiki da proveravam.prastaj Fei ako mozes !

Edited by DarkAttraktor