Jump to content
IGNORED

Afrika

Feindouno

Recommended Posts

Posted

Koji k se to igra svake dvije godine? Mogli su svake...

Posted

Doktor otvorio ambiciozno tekmu. njihov trener je i dalje klod Le Roj za domace komentatore. Kidiaba FTW.

Posted (edited)

i jos jedna 100%. ista meta, isto odstojanje, isti covek. samo daleko nepreciznije.edit1: radi Dr sa desne strane Ganijcima sta oce.edit2: i jos jedna sansa, igra macke i misa pred golom Gane

Edited by DarkAttraktor
Posted

1:0 za Ganu, bezveze. na kraju se ispostavilo da DR zaista jesu takve kiksare da Gana moz da izadje sa 40% snage protiv njih i dobije.

Posted

Kvota pre meca bila oko 1.5 a u 10. minutu vec skocila na 2 i jace. Igrao sam samo na tiket jer sam mislio da kladionice rade neku prevaru, ali ipak ce verovatno doci kec.

Posted

Najbolje da ce na ovom turniru da rade prevare.

Posted

tooooooooo 2:2studenti zapalili Patris !

Posted

glabajte kolbas ganski luzeri !

Posted

Bravo Doktore!Ozbiljna ekipa, cesto sam ih gledao u kvalifikacijama i kidali su.

Posted

kakvo bilo I pol Mali-Niger ?? ja ocekivo jedno 3:3 na poluvremenu, al izgleda da je gnjavaza ? gleda li ko ?

Posted (edited)

Seydou Keita prelomio na kraju. svaka cast Nigeru, al falilo je muda, a bogami i znanja za nesto vise.edit1: sutra u 17h - spektakl, debi selekcije Etiopije na ACN i to protiv unlikely title-holdera Zambije.edit2: highlight of the day, Kidiaba ludjak:http://www.youtube.com/watch?v=QvjV5Xu3WdU

Edited by DarkAttraktor
Posted (edited)

ma mislio sam post-DERGovski ili mozda cak post-Selasijeovski debi. u mom fudbalskom secanju i znanju oni nisu bili nikad na ACN, a mrzelo me otvarat wiki da proveravam.prastaj Fei ako mozes !

Edited by DarkAttraktor