Jump to content
IGNORED

Afrika

Feindouno

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, renne said:

mada, da ne grešimo dušu

Prenose norvešku i švedsku ligu

Šalu na stranu, Discovery+ je shvatio da su fudbalska prava preskupa i da im se ne isplati investirati u ista

Pa, obzirom da je Discovery+ uglavnom prirodno/istorijski kanali, plus TLC, ID, i ostale "gluposti" mene je začudilo kad sam pročitao, pred početak sad već završenih sezona, da će NOR i SWE ići na Discovery+. Tj. EliteSerien ide preko Eurosportovih kanala, a Allsvenskan baš na Discovery+ 1,2,3...

Jel to znači da je Discovery+ kupio EuroSport ili samo njihova prava za striming pomenutih liga? Te relacije mi nisu jasne.

Još nešto bih te upitao, kad smo već otišli u off, kako u Norveškom MAX prenosi tekme (mislim da imaju pravo samo na 1 meč u kolu) ili u Švedskoj Kanal 5 (ili beše 9, zaboravio sam)?

Posted

Discovery je odavno kupio Europsort

Pa ovi imaju po neku utakmicu kupljenu, kao što RTS prenosi jednu utakmicu LŠ sredom

• 3 weeks later...
Posted

Chupo Moting počinje sa klupe.

Posted

Isključio se pred kraj poluvremena, propustio oba penala :isuse: Jesu bili?

Posted

Otprilike jedino što treba da znate je "da u Kamerunu u januaru pada 14 puta manje kiše nego u oktobru"

Posted

Vaha Halilhodžić  probio bunker iskusnog Rajevca 10 min pre kraja

U 20 derbi ove grupe Gabon - Comorosi

Posted

Kanga i Ben počinju, Ben kapiten u prvoj utakmici u istoriji  Comorosa na prvenstvu

Ne znam kako i Kanga nije kapiten makar iz poštovanja prema njegovim godinama, a i ne igra im Aubameayng

Posted

Kakva golčina Gabona... Doduše gol iz skoro mrtvog ugla "kroz uši" mora da ide malo i na dušu golmana.

Posted

Afrikanci počeli prvenstvo kao da su se kolektivno školovali u Italiji.

Uvodnih 6 utakmica - 8 golova, od toga 3 iz penala, 5 utakmica završenih 1:0.

Nisam mnogo gledao, ali kvalitet za sada ne obećava :mellow:

Posted

Nigerija timski odlično posložena, kao Obala Slonovače, ali Salah je Salah plus imaju Kverioza na klupi.

Posted
6 minutes ago, John Coltrane said:

Salah je Salah plus imaju Kverioza na klupi.

Ideja da mu Salah visi u samom špicu je glupa i obiće mu se o glavu, MMW. Baš kao što se obila i Flopari.

Posted
11 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ideja da mu Salah visi u samom špicu je glupa i obiće mu se o glavu, MMW. Baš kao što se obila i Flopari.

Ovakva super zvezda je mač sa dve oštrice - sve je uprto u njega, pa i cela odbrana protivnika.

I u tom će Ihenačio golčina, zasluženo.