John Coltrane Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 1 hour ago, renne said: mada, da ne grešimo dušu Prenose norvešku i švedsku ligu Šalu na stranu, Discovery+ je shvatio da su fudbalska prava preskupa i da im se ne isplati investirati u ista Pa, obzirom da je Discovery+ uglavnom prirodno/istorijski kanali, plus TLC, ID, i ostale "gluposti" mene je začudilo kad sam pročitao, pred početak sad već završenih sezona, da će NOR i SWE ići na Discovery+. Tj. EliteSerien ide preko Eurosportovih kanala, a Allsvenskan baš na Discovery+ 1,2,3... Jel to znači da je Discovery+ kupio EuroSport ili samo njihova prava za striming pomenutih liga? Te relacije mi nisu jasne. Još nešto bih te upitao, kad smo već otišli u off, kako u Norveškom MAX prenosi tekme (mislim da imaju pravo samo na 1 meč u kolu) ili u Švedskoj Kanal 5 (ili beše 9, zaboravio sam)?
renne Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Discovery je odavno kupio Europsort Pa ovi imaju po neku utakmicu kupljenu, kao što RTS prenosi jednu utakmicu LŠ sredom
Weenie Pooh Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Isključio se pred kraj poluvremena, propustio oba penala Jesu bili?
John Coltrane Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Otprilike jedino što treba da znate je "da u Kamerunu u januaru pada 14 puta manje kiše nego u oktobru"
levi Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Vaha Halilhodžić probio bunker iskusnog Rajevca 10 min pre kraja U 20 derbi ove grupe Gabon - Comorosi
levi Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Kanga i Ben počinju, Ben kapiten u prvoj utakmici u istoriji Comorosa na prvenstvu Ne znam kako i Kanga nije kapiten makar iz poštovanja prema njegovim godinama, a i ne igra im Aubameayng
Profesionalac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Kakva golčina Gabona... Doduše gol iz skoro mrtvog ugla "kroz uši" mora da ide malo i na dušu golmana.
Profesionalac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Afrikanci počeli prvenstvo kao da su se kolektivno školovali u Italiji. Uvodnih 6 utakmica - 8 golova, od toga 3 iz penala, 5 utakmica završenih 1:0. Nisam mnogo gledao, ali kvalitet za sada ne obećava
John Coltrane Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Nigerija timski odlično posložena, kao Obala Slonovače, ali Salah je Salah plus imaju Kverioza na klupi.
Weenie Pooh Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 6 minutes ago, John Coltrane said: Salah je Salah plus imaju Kverioza na klupi. Ideja da mu Salah visi u samom špicu je glupa i obiće mu se o glavu, MMW. Baš kao što se obila i Flopari.
John Coltrane Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 11 minutes ago, Weenie Pooh said: Ideja da mu Salah visi u samom špicu je glupa i obiće mu se o glavu, MMW. Baš kao što se obila i Flopari. Ovakva super zvezda je mač sa dve oštrice - sve je uprto u njega, pa i cela odbrana protivnika. I u tom će Ihenačio golčina, zasluženo.
Recommended Posts