Mercuzzio Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 23 minutes ago, Weenie Pooh said: Dobro, ali ovi se nikad ne kvalifikuju ni za šta, dočim u Africi uvek imamo priliku da gledamo razne Komorose i ostale Gvineje Bisao, predvođene iskusnim strelcima iz Linglong SL ili mladim lavovima iz Balkrishna Industries Ligue Deux. Kvalitet na stranu, naravno da treba da se igra AFCON, i naravno da treba da ga osvoji Egipat, i naravno da ga ja neću gledati pre polufinala (jer kratak je život.) Ali da bi mogli da ga odlože - mogli bi. To je problem isti kao što ima i EP otkad su povećali broj reprezentacija na takmičenjue pa odjednom Makedonije, Severne Irske i Albanije krenu da se pojavljuju
John Coltrane Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 10 hours ago, Bright Billy said: Ko ce da prenosi africki kup nacija? Mislim da će Eurosport (kao i do sad), ali kad sam video vest da je SKY UK i BBC uzeo prava dalje nisam ni tražio. 1
shimpu Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 13 hours ago, Bright Billy said: Ko ce da prenosi africki kup nacija? Verovatno neka africka televizija
John Coltrane Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 22 hours ago, renne said: Ne prenosi Eurosport već dugo Kolko dugo?
renne Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 (edited) već tri ciklusa ovo su potvrđene tv kuće Edited December 24, 2021 by renne 1
Facundo Orellana Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 2 minutes ago, John Coltrane said: Kolko dugo? Nisu od 2015-te prenosili. Na Areni su išla poslednja dva. 1
ArleKino Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 On 24.12.2021. at 9:03, John Coltrane said: Kolko dugo? Eurosport je toliko defudbalizovan da može komotno prenositi Eurosong. 2 1
renne Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 2 minutes ago, ArleKino said: Eurosport je toliko defudbalizovan da može komotno prenositi Eurosong. mada, da ne grešimo dušu Prenose norvešku i švedsku ligu Šalu na stranu, Discovery+ je shvatio da su fudbalska prava preskupa i da im se ne isplati investirati u ista
omiljeni Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 oćeš da kažeš da ljudi neće da gledaju fudbal? Čeferin bi trebao da okrene Makrona i Džonsona, pa da se reši taj problem.
omiljeni Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 dobro, nisi to rekao. ne moraš odmah da se ljutiš. ali ispravno je tumačiti ovako kako ja radim. mislim, šta znači prava su preskupa? imamo primer gde disney u proseku plaća preko 150 miliona za prenos jedne utakmice, pa opet od tog prenosa imaju profit. jer dovoljno ljudi gleda. you feel me?
Recommended Posts