Jump to content
IGNORED

Afrika

Feindouno

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakav gol Alžira na početku...odmah počelo valjanje Alžiraca.

edit

zaslepljuju laserima :laugh: Mama Afrika.

Edited by čekmeže
Posted

Kakav je cirkus od penala hteo čovek da svira...

Posted

Arapi sa severa Afrike  cesto deru podsaharce.

Doduse par poslednjih KAN-ova nije bio takav slucaj ali pre toga su Tuns i Egipat drzali titule na severu Afrike par KAN-ova a Egipat je najuspesnija ekipa na KAN-ovima.

Posted (edited)

drugo je vreme bilo, pobeđivali su ih zbog malo bolje taktičke obučenosti, većeg uticaja evropskog fudbala itd.  u međuvremenu Evropa otkrila i podigla i ostatak Afrike, ali sad je naišla dobra generacija Alžira 

Edited by levi
Posted

Tunis i Egipat su vladali od 2004-2010. Na svake dve godine je KAN.

Od 7 titula KAN-a koje Egipat tri su uzeli od 2006 do 2010.

Arapi umeju da potpuno poremete ritam podsaharaca koji igraju na dinamicnost. Podsaharci se onda cesto pogube i ne umeju da se izvuku iz toga.

Posted
On 15.7.2019. at 16:20, John Coltrane said:

Jel smo Alzir u finalu?

:nobles:

• 1 year later...
Posted

Videh da se igra nešto, valjda kvalifikacije, pomislih da je Kup Afričkih Nacija počeo, znam da je zimi, ali znam da je bilo i priče o pomeranju termina i pre COVID sranja, a pogotovu u ovom trenutku.

Zna li ko nešto više, po netu nalazim uglavnom arhivske podatke™.

Na CAFonline stoji da se igra u Kamerunu završni turnir, kad su onda igrali kvalifikacije - ništa ne kapiram :lol::ph34r:

Posted

mislim da je to ona njihova liga nacija, gde igraju samo igrači iz domaćih klubova

• +1 1
Posted

Sad nadjoh na YT svečano otvaranje, malo pre početka prve tekme Kameron-Zimbabve. Vidim nije povuklo Baija, biće da si u pravu, ipak neko CAF sa AliExpresa.

Posted

Ovo je neka zajebancija sa igracima iz domacih prvenstava. Pravi kup nacija je pomeren za januar iduce godine. Komorska ostrva naseg™ Bena su na dobrom putu da se kvalifikuju.

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Sad nadjoh na YT svečano otvaranje, malo pre početka prve tekme Kameron-Zimbabve. Vidim nije povuklo Baija, biće da si u pravu, ipak neko CAF sa AliExpresa.

Veruj mi da bi mnogo ranije saznao ako bi se održavao KAN jer bi Klop uveliko kukao zašto moraju Senegal i Egipat da učestvuju na istom.

• 10 months later...
Posted

14 minutes ago, Mercuzzio said:

Odgledaj ti Crna Gora - Litvanija ili ne daj bože, Albanija - Andora pa da vidiš spektakla...

Dobro, ali ovi se nikad ne kvalifikuju ni za šta, dočim u Africi uvek imamo priliku da gledamo razne Komorose i ostale Gvineje Bisao, predvođene iskusnim strelcima iz Linglong SL ili mladim lavovima iz Balkrishna Industries Ligue Deux.

Kvalitet na stranu, naravno da treba da se igra AFCON, i naravno da treba da ga osvoji Egipat, i naravno da ga ja neću gledati pre polufinala (jer kratak je život.)

Ali da bi mogli da ga odlože - mogli bi.