čekmeže Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 (edited) Kakav gol Alžira na početku...odmah počelo valjanje Alžiraca. edit zaslepljuju laserima Mama Afrika. Edited July 19, 2019 by čekmeže
Weenie Pooh Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Kakav je cirkus od penala hteo čovek da svira...
pasha Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Arapi sa severa Afrike cesto deru podsaharce. Doduse par poslednjih KAN-ova nije bio takav slucaj ali pre toga su Tuns i Egipat drzali titule na severu Afrike par KAN-ova a Egipat je najuspesnija ekipa na KAN-ovima.
levi Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 (edited) drugo je vreme bilo, pobeđivali su ih zbog malo bolje taktičke obučenosti, većeg uticaja evropskog fudbala itd. u međuvremenu Evropa otkrila i podigla i ostatak Afrike, ali sad je naišla dobra generacija Alžira Edited July 19, 2019 by levi
pasha Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Tunis i Egipat su vladali od 2004-2010. Na svake dve godine je KAN. Od 7 titula KAN-a koje Egipat tri su uzeli od 2006 do 2010. Arapi umeju da potpuno poremete ritam podsaharaca koji igraju na dinamicnost. Podsaharci se onda cesto pogube i ne umeju da se izvuku iz toga.
John Coltrane Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 On 15.7.2019. at 16:20, John Coltrane said: Jel smo Alzir u finalu?
John Coltrane Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Videh da se igra nešto, valjda kvalifikacije, pomislih da je Kup Afričkih Nacija počeo, znam da je zimi, ali znam da je bilo i priče o pomeranju termina i pre COVID sranja, a pogotovu u ovom trenutku. Zna li ko nešto više, po netu nalazim uglavnom arhivske podatke™. Na CAFonline stoji da se igra u Kamerunu završni turnir, kad su onda igrali kvalifikacije - ništa ne kapiram
levi Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 mislim da je to ona njihova liga nacija, gde igraju samo igrači iz domaćih klubova 1
John Coltrane Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Sad nadjoh na YT svečano otvaranje, malo pre početka prve tekme Kameron-Zimbabve. Vidim nije povuklo Baija, biće da si u pravu, ipak neko CAF sa AliExpresa.
Delija67 Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Ovo je neka zajebancija sa igracima iz domacih prvenstava. Pravi kup nacija je pomeren za januar iduce godine. Komorska ostrva naseg™ Bena su na dobrom putu da se kvalifikuju.
Mindaugas Žukauskas Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Sad nadjoh na YT svečano otvaranje, malo pre početka prve tekme Kameron-Zimbabve. Vidim nije povuklo Baija, biće da si u pravu, ipak neko CAF sa AliExpresa. Veruj mi da bi mnogo ranije saznao ako bi se održavao KAN jer bi Klop uveliko kukao zašto moraju Senegal i Egipat da učestvuju na istom.
Weenie Pooh Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 14 minutes ago, Mercuzzio said: Odgledaj ti Crna Gora - Litvanija ili ne daj bože, Albanija - Andora pa da vidiš spektakla... Dobro, ali ovi se nikad ne kvalifikuju ni za šta, dočim u Africi uvek imamo priliku da gledamo razne Komorose i ostale Gvineje Bisao, predvođene iskusnim strelcima iz Linglong SL ili mladim lavovima iz Balkrishna Industries Ligue Deux. Kvalitet na stranu, naravno da treba da se igra AFCON, i naravno da treba da ga osvoji Egipat, i naravno da ga ja neću gledati pre polufinala (jer kratak je život.) Ali da bi mogli da ga odlože - mogli bi.
Recommended Posts