Jump to content
IGNORED

Afrika

Feindouno

Recommended Posts

Posted

Pa CAN je vazda i bio festa losih golmana, sirove snage i da na prste jedne ruke izbrojis tehnicare.

Posted

Plus jos gore stoje stvari sa taktikom. 

Posted

Sve se slažem sa vama. Samo sam ja očekivao posle ranih 2000-ih da će ih evropski treneri naučiti taktici, međutim sada još više zaostaju na tom polju za evropskim reprezentacijama. Uvek je bio festival sirove snage i loših golmana, kako su povećali broj učesnika golmani ovih najslabijih timova su pravi rekreativci. Bacite pogled na reakcije golmana Tanzanije, Kenije i Gvineje Bisao.:D

Posted

Iskreno, 1 od razloga sto sam CAN redovno pratio je i tajming - uvek je bio januaru/februaru kad mreze sirom Evrope miruju (bar su tad mirovale).

Posted

nadam se da su sad shvatili da je letnji CAN bio greška i da planiraju da se vrate u stari termin

ovo je dosta loše ipalo, i zbog nehumanih temperatura i zbog umora igrača

Posted

evo i u Tunisu zamalo da ga golman odbije da bude zamenjen u 120 min pred penale. ali tamo se ipak zna neki red

Posted

Kakvo je djubre Mane, morao je da nabode golmana.

Posted

U 5minuta po 1 promasen penal na obe strane.

Posted

al pokradose tunizane... 

Posted

Iako se za stanovnike Tunisa uveliko odomaćio naziv Tunižani, Tunižanin, Tunižanka, pravilno je – Tunišani, Tunišanin, Tunišanka.

Nisam Vlada Novaković, ali mogu da pogledam

Posted

Sudija cirkuzan - stajao je na 3m od desavanja i gledao pravo u igraca koga pogadja lopta u ruku, svirao penal, pa trazio VAR, pa ponistio penal.

A sad Marez na Igala.

Posted

Opet autogol, los fudbal.

Posted

Marez u 94' iz slobodnjaka :smiley_hail:

Mada goša ne sme da primi gol u svoj ugao

Posted

Goni me u qrac zaspao 10minuta pre gola, nocas se probudim i palim LS i imam sta da vidim.

Jel smo Alzir u finalu?