radisa Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 On 24.6.2019. at 21:17, levi said: debitovao je valjda i za A Englesku. neko će već objasniti kako to može On 27 November 2016, the Ivorian Football Federation confirmed that Zaha had sent correspondence to FIFA to switch his international football allegiance from England to the Ivory Coast.[70] In response to this development, England manager Gareth Southgate indicated he would try to dissuade Zaha from changing allegiance due to his consistent club form.[71] Samo Krkić nije mogao da igra za Srbiju...
pasha Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Salah sa reprezentacijom kao Mesi sa Argentinom. Egipat je tradicionalni dobar na Kupu Africkih nacija, mislim najsupesniji, ali sa Salahom bas i ne ide i to jos domacini.
Baldrick S. Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Salah za poluvreme koje sam gledao napravio asistenciju za potencijalni gol koji Trezege za 5 metara promasio + 5 lopti na 10 metara od sebe i uz to 60% napada Egipta je islo preko leve strane. Ja ne znam sta je selektor Egipta radio ali rispekt za Juznoafricku republiku.
Meazza Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Salah se plasirao na svetsko s Egiptom, to je za njih bilo vaznije od kupa nacija jer pre toga nisu bili odavno.
John Coltrane Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 3 hours ago, Meazza said: Salah se plasirao na svetsko s Egiptom, to je za njih bilo vaznije od kupa nacija jer pre toga nisu bili odavno. To pises kao da im je lakse uzeti Svetsko nego CAN. Jebo ucestvovanje, daj da se nesto i osvoji. Mesi=Salah
levi Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 (edited) pa naosvajali su se CAN-a, to su zadovoljili, a na svetskom nisu bili od 1990 nemam na osnovu čega da procenim, ali kažu da je bila veća euforija zbog plasmana u Rusiju, nego posle nekih CAN-ova mada stoji da je ispadanje u 1/8 veliko iznenađenje i ozbiljan fijasko, s obzirom da su bili domaćini i po svemu prvi favorit itd Edited July 7, 2019 by levi
John Coltrane Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Salah nije. Prosle godine su izgubili od Kameruna u finalu i mislim da ima jos jednu polutku.
porucnik vasic Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 3 hours ago, John Coltrane said: Mesi=Salah Из твојих уста...
John Coltrane Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 16 minutes ago, porucnik vasic said: Из твојих уста... Tema je repka, ne trgaj iz kontexta.
levi Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 2 hours ago, John Coltrane said: Salah nije. Prosle godine su izgubili od Kameruna u finalu i mislim da ima jos jednu polutku. to da, za Egipćane je postalo važnije da odu na svetsko nego da osvoje CAN, ali sad kad su to ostvarili, treba ponovo da dominiraju Afrikom, sad prvi put imaju 1 svetsku zvezdu u reprezentacijii ali na žalost izgleda rođenog gubitnika, kome je trebala Maneova prevara u finalu Cl da konačno sovoji nešto u životu
levi Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 tja, tomayto tomato izgleda da su bili kompaktniji kad nisu imali takvog igrača nego sad, pustili su ga i da preskoči pripreme.. verovatno su planirali i da lakaše prođu prvo kolo nokaut faze, pa da posle zapnu, ali jbg
Meazza Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Npr. tako je Svedska bila kudikamo bolji tim bez Ibrahimovica.
Facundo Orellana Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Nisu ni neki bog zna kakav kvalitet. Meni se čini, gledajući ovaj turnir da u Africi 12-13 reprezentacija sličnog kvaliteta. Niko tu ne odskače epohalno, 2-3 dobra fudbalera po ekipi, ostali vrlo sličnih mogućnosti, favoritima ušla voda u uši u nokaut fazi. Madagaskar dobio Nigeriju, sada su prošli na penale DR Kongo, a pola ekipe im po francuskim rekreativnim klubovima, treća liga i niže.
Recommended Posts