MiddleClass Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Buduci igrac Viole utisao Olimpiko u 90-om minutu. Link to comment
ducca Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 (edited) I ne samo Olimpico Edited May 7, 2013 by ducca Link to comment
MiddleClass Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=67_5pqrGJBA:lol:Eto Roma ima vece djubre i od Totija! Link to comment
crtamOrasi Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 Jepte se <_<Samo sam ubio strim i pobegao u mrak. Mislio sam da ove sezone necu vise doziveti isti samar kao protiv Cagliarija i Pescare, al eto. Andreazzoli muda da jede, koji djavo je odmarao igrace sa kartonima za Milan kad zna da vodi sakatu ekipu. Iz ugla Udinesea mu isto dodju 3 boda protiv Chieva ili MIlana. Nista nismo odigrali, nista. A i ovi govnari, najstekarskija ekipa u kosmosu, da bob da ispali jos koliko dogodine. Opoganim se na 7-2-1 fudbal.Sad samo da se nadam nekom inatu i jednoj pobedi u preostala 2 kola i pobedi u kupu.@ MiddleOvo za Tottija ti nikad necu oprostiti Link to comment
crtamOrasi Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 Nadavao se golova Balotelli sa penala od zimus, masala. Sad da znam kad radi neka riba ko luda* uporedio bih to sa ovime kako radi calcio di rigore. <_< Radi calcio di rigore ko babuska posle kise.*U moru losih desavanja (poraz od magaraca, najave da bi DDR mogao da ode, verovatni odlazak Baldinija u Tottenham...) malo me obradovala vest da smo skoro zaklopili posao oko Alderweirelda. Dobra stvar je sto je pred istekom ugovora, pa ce verovatno biti nas za oko 8-10 miliona eura. Losa stvar je sto davno nismo imali igraca sa imenom koje vise lomi jezik ili prste pri kucanju. Ma dodjavola, ne secam se nijednog.Mada me plasi sto se interesujemo paralelno i za Astorija, ne mora da znaci, ali jako mi je neprijatna sama ideja da bi mogli da prodamo Marquinhosa nekom Celziju ili Barsi. Napalm u tom slucaju. Link to comment
Ajant23 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Pa, ovo je tužno, rasturio ih je inter. Ali, Ranokia autogol i penal Link to comment
Ajant23 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Pa, ni Bekam u najboljim danima nije šutirao ovakve penale Link to comment
MILF HUNTER Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 kakva je kanta ranokija. skoro ko silvestre i kivu. Link to comment
Ajant23 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Dobro, posle prospavane noći nakon petnaestog poraza u sezoni, treba se podsetiti da se Inter ove godine suočio sa nečim potpuno novim za ovu ekipu - gomilom povređenih igrača -_- Link to comment
clever bastard Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 jedina pozitivna stvar iz ove pretuzne interove sezone je kupovina matea kovacica. mene je za sada odusevio, jedva cekam da vidim kako ce se dalje razvijati. Link to comment
crtamOrasi Posted May 9, 2013 Author Share Posted May 9, 2013 + milionJa sam bio dosta skeptican prema njemu, ali kako se privikao pokazuje da ce biti odlicno pojacanje. Cinilo mi se da su mnogo rizikovali sa tolikim parama za tinejdzera, ali izgleda da ce na kraju biti i vrlo povoljno kako se za sada razvija.Ogresio si se o Jesusa. Medju najboljim je stoperima u ligi, mlad je, a doveden je za bagatelu. Mozda jos bolja kupovina. Link to comment
clever bastard Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 da,zaboravio sam i jesusa :) realno, ovaj tim treba maltene sav rastjerati. kvalitet za ekipu koja cilja titulu(a to inter mora biti) imaju po meni samo handanovic,jesus,kovacic i cassano i donekle nagatomo i gargano i to je to sto treba zadrzati.ovo ostalo je plac majke bozje. militu i zanetiju su povrede vjerovatno okoncale karijere a cambiasso je prestar i ocigledno je da vise ne moze igrati na vrhunskom nivou. muka mi je kad pomislim na razne silvestree,jonathane,rocchie i ostale ciji je kvalitet priblizniji javoru a ne interu. Link to comment
Recommended Posts