Ratamahatta Posted September 2 Posted September 2 (edited) Prosla je sezona lubenica, postaju odvratne vec. Drste gace sad kad vas uhvati krejving za slatkocom, nista drugo necete uspeti da ispisate i sve ce ostati u vama i na vama Pojo sam nekoliko prikoljic u zadnja dva meseca Edited September 2 by Ratamahatta 1
napadaj Posted September 3 Posted September 3 Postoje čokolade bez šećera, moja keva sad cepa takve Lindt zbog dijabetesa i kaže da su odlične. 1
Milosh76 Posted September 27 Posted September 27 Treba mi preporuka za dobrog opticara/oftamologa u BG? Nemam nista protiv Diopte ili slicnih firmi, samo nisam siguran koliko su dobri. Znam da je postojao neki deda kod Botanicke baste, al ne znam ni da li i dalje radi niti gde se tacno nalazi. Zena bila u MediGrup, a oftamolog joj rekla "mozete uzeti +1 za kompjuter", a nije uspela da joj izmeri dioptriju. Svaki savet je dobrodosao. Hvala
Sokrat Posted September 27 Posted September 27 13 minutes ago, Milosh76 said: Treba mi preporuka za dobrog opticara/oftamologa u BG? Nemam nista protiv Diopte ili slicnih firmi, samo nisam siguran koliko su dobri. Znam da je postojao neki deda kod Botanicke baste, al ne znam ni da li i dalje radi niti gde se tacno nalazi. Zena bila u MediGrup, a oftamolog joj rekla "mozete uzeti +1 za kompjuter", a nije uspela da joj izmeri dioptriju. Svaki savet je dobrodosao. Hvala Dr Nikola Jagodić, ordinacija se zove Oftalmologika. Ako treba samo da ti odredi dioptriju, to verovatno možeš i u Diopti. 1
Shan Jan Posted September 27 Posted September 27 @Milosh76 ja bio prvo kod Oculusa i bio onako meh... Na preporuku druge doktorke otisao kod Optik Profesional, Bulevar despota Stefana 53 i meni za sad deluje da ta zena odlicno radi (i dioptrija i glaukom). Jedino nisu u sistemu ovih privatnih osiguranja pa moras da se cimas da podnosis zahteve za refundaciju. 1
djili Posted October 3 Posted October 3 Ovo sam nedavno otkrila, da podijelim sa pucanstvom: progressive muscle relaxation vjezbe za lagano opustanje. Ne mora covjek ni da bude pod nekim super stresom, mislim da vrijede svima. Rade se lezeci ili sjedeci. Ima milion videoa, od 5 minuta pa duze, ja volem ove npr. A najvise ovog fudbalera Nauci se da se prepozna kad su misici napeti i da covjek moze svjesno da ih opusti, plus sam taj proces da se prodje kroz cijelo tijelo opusta.
Svemir Zeka Posted October 3 Posted October 3 On 27. 9. 2024. at 17:01, Milosh76 said: Nemam nista protiv Diopte ili slicnih firmi, samo nisam siguran koliko su dobri. Dobri u čemu? Da naprave naočare?
Recommended Posts