Jump to content
IGNORED

Uopsteni saveti

Venom

Recommended Posts

Posted

Jekoderm je ona mas' za opekotine na bazi ribljeg ulja, a riblje ulje ima vitamina D. Ali sad da li bi smeo da konzumiras tu mast, ne znam, ne zvuci mi bas dobro :huh:

Posted
3 hours ago, goofs said:

Jekoderm je ona mas' za opekotine na bazi ribljeg ulja, a riblje ulje ima vitamina D. Ali sad da li bi smeo da konzumiras tu mast, ne znam, ne zvuci mi bas dobro :huh:

:D drzacu se kapi

Posted
nebre, ima ima ribljih ulja raznih proizvodjacha, ima jekogal, pa povuklo na jekoderm. jekoderm se maze. ako kome treba da maze, onda onaj apoteke beograd, taj je pravi i dobar. za pijenje se daje vigantol kod nas.

sent from bubamoto

Posted

.

.... Shiit has hit the fan!

Posted
Možda žena topi jekoderm i pije.
nemoj molim te. glupo je da se topi kad moze da se maze :D

sent from bubamoto

Posted

hm, moćda bih mogao dodam jekoderm umesto inćuna ...

Posted

mogao bi. ovaj apotekarski tako dobro mirishe na letovanje 1976, ne da se opisati :hihi:

sent from bubamoto

Posted

ako se topi i maze onda sigurno mogu i cvarci od jekoderma... samo kazem

Posted

i to ne bilo koji čvarci, nego posni čvarci!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Poslednja dva meseca nakon biciklotura osecam bas jako zatezanje misica u listovima, nekad i na butinama, ali pre svega je dakle u pitanju deo noge ispod kolena. Mislila sam da ni ne koristim toliko te misice tokom voznje, medjutim, da, na uzbrdici cesto ustajem i teram tako, pa valjda otud. Nema veze da li vozim pola sata ili sat, teren je kod svih slican, mesaju se ravno i uzbrdice.

Da li to znaci da mi fali nesto..magnezijum npr? Imam neki tecni magnezijum (zove se "ulje" ali nije pravo ulje) kojim namazem bolna mesta na ledjima povremeno, pocela sam da utrljavam malo i u listove. Ne pomaze bas odmah kao kod ledja.

Jednom sam dan posle bicikloture otisla na tajlandsku masazu i kada mi je zena uhvatila noge, majko mila..Nikada takvo nesto nije bilo.

Neki predlog/savet?

Edited by I*m with the pilots
Posted

Ja sam ove godine dosta vozio, evo pre neki dan sam imao turu od 70km, a onda me je u petak na košarci uhvatio snažan grč koji i danas osećam, tri dana kasnije, a osećao sam i ta zatezanja.

Dobio sam sledeće savete od ljudi koji trče i voze trke:

- da unosim više kalijuma, najbolje pijenjem dva decilitra soka od paradajza dnevno
- da kupim magnezijum u ljuspicama i razmutim ga u vodi, pa to utrljavam u mišiće
- da unosim više soli
- da mažem Shirko - magnezijum - hlorid gel
- da koristim Lioton, pošto u njemu ima natrijuma

Posted
8 hours ago, I*m with the pilots said:

Poslednja dva meseca nakon biciklotura osecam bas jako zatezanje misica u listovima, nekad i na butinama, ali pre svega je dakle u pitanju deo noge ispod kolena. Mislila sam da ni ne koristim toliko te misice tokom voznje, medjutim, da, na uzbrdici cesto ustajem i teram tako, pa valjda otud. Nema veze da li vozim pola sata ili sat, teren je kod svih slican, mesaju se ravno i uzbrdice.

Da li to znaci da mi fali nesto..magnezijum npr? Imam neki tecni magnezijum (zove se "ulje" ali nije pravo ulje) kojim namazem bolna mesta na ledjima povremeno, pocela sam da utrljavam malo i u listove. Ne pomaze bas odmah kao kod ledja.

Jednom sam dan posle bicikloture otisla na tajlandsku masazu i kada mi je zena uhvatila noge, majko mila..Nikada takvo nesto nije bilo.

Neki predlog/savet?

Mislim da je manjak d3

Proveri

Simtome koje si opisala su isto moji simptomi bili 

Posted
8 hours ago, I*m with the pilots said:

Neki predlog/savet?

Masszázs henger (smr). Miért érdemes használnod?