Jump to content
IGNORED

Louie

Lrd

Recommended Posts

Posted

Odlična je epizoda, momenat kada sa sve naočarima bitchy objašnjava ribi koja mu je uzela jagodu sa stola je epski. ^_^Očekivao sam možda tokom epizode da će malo drugačije završiti rasplet sa Ramonom, ali i ono sa nezavršavanjem rečenica je skroz okej.

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

52

• luba

19

• Razzmatazz

17

• scab

12

Top Posters In This Topic

Posted

Jao, ovo je bila jedna od težih epizoda za gledanje. :( :lol: Ali, mislim da će se muški deo publike Louiea obradovati na gostovanju:

ip4bqb.jpg

Posted (edited)

Polako hvatam prikljucak sa epizodama koje sam propustio dok sam bio u Srbiji. Epizoda sa Melissom Leo je jedna od najboljih ikad, kako ta zena glumi to je neverovatno :Hail: Miami epizoda mi je bila onako, ne znam, imao sam neka veca ocekivanja.

Edited by WTF
Posted

Ma Luja je lujka. Najjače mi je u toj epizodi u Majamiju što mi je sinulo da će ispasti gejčina do kraja i pored toga nisam mogao da prestanem da se cepam od smeha :)A Melissa Leo..."Da se kladimo da ćeš da me xxx ?" "Ajde". "Ne želiš zato što si gej." :Hail:

• 2 weeks later...
Posted

parker posey osamsto vubova!aj musko vidjenje, koliki je procenat da je odlepio na nju, a koliki za nadu da ce da se omrsi? ja bi rekla oko 1 prema 99.ali za ovo, kapa dole. ko bitlsi.

well. after 45 hours, my tour has sold 100K tickets, box office gross of 4.5 mil $ (not all mine). I guess it was a good idea.
Posted

Parker Posey je bila fantasticna, onaj izraz face i pogled kad je sela na ivicu krova, ladno sam se ukenjao da ce da skoci :o Stvarno, ova sezona za sada rastura, ne zna se koja je epizoda bolja od koje, a ko god da je birao glumice za guest star uloge (Louie himself?), svaka mu cast :Hail:

aj musko vidjenje, koliki je procenat da je odlepio na nju, a koliki za nadu da ce da se omrsi? ja bi rekla oko 1 prema 99.
Ja bih reko 99 prema 99. Kod njega nema sredine :D
Posted

da, da :Di da, +1 za melisu. bas pre neki dan prevrtim onu epizodu tremea kad gudman ode, sta je tu uradila, u minut i po, za oskara.

Posted

Ova poslednja epizoda ce biti i ujedno prva koju cu dvaput da gledam. Sjajna scena na krovu, ono kad mu objasnjava zasto zna da nece pasti sa krova. Mozda cak nezaboravna scena. A ona je :wub:

• 2 weeks later...
Posted

Užasno mi teško pada ovo čekanje nove epizode, nikad teže :( Šta da gledam u nedostatku Louija?

Posted

Мени је расплет са Паркер био мало превише. Вероватно сам познавао превише таквих особа ИРЛ.Али, она са Робином Вилијамсом и Икеом. :lolol:Делује ми да је цела трећа сезона озбиљнија и сложенија него прве две.

Posted

Ha, ha, ha, Lewie! :Hail: :Hail:Obožavam ove nadrealne epizode, tu još više briljira. :Hail::rolf:

Posted
Мени је расплет са Паркер био мало превише. Вероватно сам познавао превише таквих особа ИРЛ.Али, она са Робином Вилијамсом и Икеом. :lolol:Делује ми да је цела трећа сезона озбиљнија и сложенија него прве две.
a ne pominjes kraljicu, sramota.ja i dalje sanjam da cu kad prodje smak sveta, da se probudim kao potomak pomesanih dnkova luija i sare.http://www.youtube.com/watch?v=O9bslCUXy9g
Posted
a ne pominjes kraljicu, sramota.
Sramota, ali ja ne znam tu monarhinju. Ona je za mene ona koju imitira Ejpril iz Parks and Rec.Stidim se. :(A Sara se pojavljuje već u dve uzastopne epizode. Možda nam se Luja zaljubiška? :wub:
Posted

Bravo, Louie, bravo! Mnogo mi prijaju ove epizode sa nadrealnim detaljima, a danas su bila dva vrhunska. :rolf: