Töölönlahti Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Odlična je epizoda, momenat kada sa sve naočarima bitchy objašnjava ribi koja mu je uzela jagodu sa stola je epski. ^_^Očekivao sam možda tokom epizode da će malo drugačije završiti rasplet sa Ramonom, ali i ono sa nezavršavanjem rečenica je skroz okej.
Lrd Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Jao, ovo je bila jedna od težih epizoda za gledanje. :( Ali, mislim da će se muški deo publike Louiea obradovati na gostovanju:
WTF Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Polako hvatam prikljucak sa epizodama koje sam propustio dok sam bio u Srbiji. Epizoda sa Melissom Leo je jedna od najboljih ikad, kako ta zena glumi to je neverovatno Miami epizoda mi je bila onako, ne znam, imao sam neka veca ocekivanja. Edited July 20, 2012 by WTF
Filipenko Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Ma Luja je lujka. Najjače mi je u toj epizodi u Majamiju što mi je sinulo da će ispasti gejčina do kraja i pored toga nisam mogao da prestanem da se cepam od smeha :)A Melissa Leo..."Da se kladimo da ćeš da me xxx ?" "Ajde". "Ne želiš zato što si gej."
luba Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 parker posey osamsto vubova!aj musko vidjenje, koliki je procenat da je odlepio na nju, a koliki za nadu da ce da se omrsi? ja bi rekla oko 1 prema 99.ali za ovo, kapa dole. ko bitlsi. well. after 45 hours, my tour has sold 100K tickets, box office gross of 4.5 mil $ (not all mine). I guess it was a good idea.
WTF Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Parker Posey je bila fantasticna, onaj izraz face i pogled kad je sela na ivicu krova, ladno sam se ukenjao da ce da skoci :o Stvarno, ova sezona za sada rastura, ne zna se koja je epizoda bolja od koje, a ko god da je birao glumice za guest star uloge (Louie himself?), svaka mu cast aj musko vidjenje, koliki je procenat da je odlepio na nju, a koliki za nadu da ce da se omrsi? ja bi rekla oko 1 prema 99.Ja bih reko 99 prema 99. Kod njega nema sredine :D
luba Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 da, da :Di da, +1 za melisu. bas pre neki dan prevrtim onu epizodu tremea kad gudman ode, sta je tu uradila, u minut i po, za oskara.
Kampokei Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ova poslednja epizoda ce biti i ujedno prva koju cu dvaput da gledam. Sjajna scena na krovu, ono kad mu objasnjava zasto zna da nece pasti sa krova. Mozda cak nezaboravna scena. A ona je
sailorman Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Užasno mi teško pada ovo čekanje nove epizode, nikad teže :( Šta da gledam u nedostatku Louija?
Lrd Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Мени је расплет са Паркер био мало превише. Вероватно сам познавао превише таквих особа ИРЛ.Али, она са Робином Вилијамсом и Икеом. Делује ми да је цела трећа сезона озбиљнија и сложенија него прве две.
Lrd Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Ha, ha, ha, Lewie! :Hail:Obožavam ove nadrealne epizode, tu još više briljira.
luba Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Мени је расплет са Паркер био мало превише. Вероватно сам познавао превише таквих особа ИРЛ.Али, она са Робином Вилијамсом и Икеом. Делује ми да је цела трећа сезона озбиљнија и сложенија него прве две.a ne pominjes kraljicu, sramota.ja i dalje sanjam da cu kad prodje smak sveta, da se probudim kao potomak pomesanih dnkova luija i sare.http://www.youtube.com/watch?v=O9bslCUXy9g
Lrd Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 a ne pominjes kraljicu, sramota.Sramota, ali ja ne znam tu monarhinju. Ona je za mene ona koju imitira Ejpril iz Parks and Rec.Stidim se. :(A Sara se pojavljuje već u dve uzastopne epizode. Možda nam se Luja zaljubiška?
Lrd Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Bravo, Louie, bravo! Mnogo mi prijaju ove epizode sa nadrealnim detaljima, a danas su bila dva vrhunska.
Recommended Posts