Jump to content

da moram da jedem jedno jelo do kraja zivota...

Featured Replies

:lol: Мани, боље тако него да живим сто година једући патлиџан.
prebrancu, sta fali patlidzanu?

zamisli Imam Bayildi svaki dan...pretvorio bi se covek u maslinovo ulje.

Ма ону храну за астронауте што има све састојке у себи ал нема ни мирис ни укус. Једеш то цео живот и претвориш се у200px-Stephen_Hawking.StarChild.jpg

postanes genij?

...

Edited by Marko M. Dabovic

lignje a la Morgana... možda sa istarskim sosom

kelte reci nam sa kojim od nasih jela imamo sanse da dozivimo duboku starost? ili makar da joj se priblizimo

lignje a la Morgana...
ja sam cuo da je alien tako nastao.
kelte reci nam sa kojim od nasih jela imamo sanse da dozivimo duboku starost? ili makar da joj se priblizimo
hm. Jel onaj pomenuti pasulj sa zaprškom ili bez?Ne znam ko će najduže, al' znam ko će najkraće (Živka, Živka...)

Edited by Kelt

hm. Jel onaj pomenuti pasulj sa zaprškom ili bez?Ne znam ko će najduže, al' znam ko će najkraće.
Cane Prebranac sa ljutim krilcima? Ili, ne znam ko je reko krilca iz rerne. mada ni kukuruz mi ne obecava, samo skrob

Cane Prebranac sa ljutim krilcima? Ili, ne znam ko je reko krilca iz rerne.
A, to je tema za drugi topik <_< "Koje jelo biste jeli da što duže preživite" (i na kraju capnete uprkos svemu preduzetom)

Edited by Kelt

A, to je tema za drugi topik <_< "Koje jelo biste jeli da što duže preživite".
dete! izgovori jelo! angry.gifne dozvoli da kusam leba (sira) i paradajza doveka :lolol:

Edited by thermal bug

Cane Prebranac sa ljutim krilcima? Ili, ne znam ko je reko krilca iz rerne. mada ni kukuruz mi ne obecava, samo skrob
naravno da ce se duze ziveti na kukuruzu nego na pasti sa slaninom.
makar znam da smo na 'ne znam ko' <_<dajte oval tih krilaca ovamo, da sebi prekratim muke!

carbonara: pasta, jaja, slanina, pecorino il parmigiano..kukuruz: hm, kukuruz.pour la longévité, je parie que le premier.