foto Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 8 hours ago, namenski said: Sir beli srecu deli, ako je moguce grcki + paradajz + maslinovo ulje. Danju, nocu, leti, zimi, po svakoj klimi... 8 hours ago, foto said: + bosiljak i crveni luk. 8 hours ago, namenski said: + riba kao bonus... sa hlebom, za umakanje u ulje (a moze i u mix ulja i vina), eto jela. a za pice crveno vino, sa malo vode ili cisto. moze do kraja zivota. +sa izmestanjem iz urbane/toksicne sredine garantuje duzi zivot nego sto nam je tamo negde zapisano.
Sandradjer Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Nemam omiljeno jelo. Posle duzeg razmisljanja odlucila sam se za musaku 1
Zli Gli Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Umesto standardne kombinacije jaja i mesnata Adidas slanina, prebacujem se na kebab Pasa u Mariboru (obican od 4.5 evra) ili gurmansku kod Alberta u Bogaticu. Mrtva trka, ne zna se pobednik. I jedno i drugo lepo legne bez da se naduva stomak, ukusi cista perverzija, to je to.
Ras Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Da moram da jedem jedno jelo do kraja života, jeo bih :( 1 4
Sandradjer Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 48 minutes ago, Ras said: Da moram da jedem jedno jelo do kraja života, jeo bih :( Hvala. Samo moj hleb na Now cooking ima ovaj 1
mammy two shoes Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 mislila sam da kažem ćevape, ali ipak bih kao delija uzela ceo voz
igoraki Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 15 hours ago, namenski said: Meso je precenjeno, 2 prosecna лика/ликуше pojesce iz odjednom ocas posla kilo mesa/pecenja... Kilo (dobrog) sira bogami nece... doduše nisam nikad probao, ali mislim da bih mogao da pojedem pola kile sira bez problema, samo da nije neki ultraslan, pa da je zbog toga teško jestiv.
Filozof manijak Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Koliko kandidata za intoleranciju na laktozu, kuku.
ToniAdams Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 13 hours ago, igoraki said: doduše nisam nikad probao, ali mislim da bih mogao da pojedem pola kile sira bez problema, samo da nije neki ultraslan, pa da je zbog toga teško jestiv. nekidan malo pomalo i stukao fazon 300 grama neke nemacke verzije parmedjana, nisam ni osetio. doduse jednom se isto desilo sa kilogramom turkish baklava sa pistacima, al tad sam gledao formulu
Mel Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 Nekim od onih jela sto ima sve unutra, malo mesa malo nekog kuvanog povrca. Uz to naravno mesana salata. Kapiram da nije to poenta pitanja, ali pitanje je previse disturbing onako bukvalno shvaceno
I*m with the pilots Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 Dvoumim se izmedju Rinflajša (jedan dan sa crvenim a drugi dan sa belim sosom, pa u krug) i dinstane džigerice na mašću sa beskonačno mnogo luka 3
Mel Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 9 hours ago, I*m with the pilots said: Dvoumim se izmedju Rinflajša (jedan dan sa crvenim a drugi dan sa belim sosom, pa u krug) i dinstane džigerice na mašću sa beskonačno mnogo luka kad vidim dzigu bez dovoljno beskonacno luka, srce mi malo potone
Recommended Posts