January 6, 20232 yr Ne mogu da se odlučim između sarme, bureka (sa sirom), podvarka i gulaša. I rođendanskih sendviča kakve je pravila moja majka.
January 6, 20232 yr 12 minutes ago, morgana said: sir pošto sam teški sirožder. sad koji sir, jebemliga.
January 6, 20232 yr Opcija 1 - humus, falafel i pita hleb Opcija 2 - jagnjetina dinstana u serpi (vojvodjanski stil) Opcija 3 - daal i roti Edited January 6, 20232 yr by x500
January 6, 20232 yr meze. kulen slovacki, kulen madjarski, prsuta, slaninica, sremska kobaja, jaja kuhana. sir mladi kravlji, feta srpska, feta grcka, svapski sir, krastavcici, ajvar ljuti, tursija, pihtije, sitni cvarci. leba bela. koka kola sa mnogo leda( ne smem alkoh. jbga)
January 6, 20232 yr 6 minutes ago, munze said: meze. kulen slovacki, kulen madjarski, prsuta, slaninica, sremska kobaja, jaja kuhana. sir mladi kravlji, feta srpska, feta grcka, svapski sir, krastavcici, ajvar ljuti, tursija, pihtije, sitni cvarci. leba bela. koka kola sa mnogo leda( ne smem alkoh. jbga) Sve sem kokAkole A što nemreš alkohol?
January 6, 20232 yr Sataraš bez razmišljanja. Sa razmišljanjem: staraš + neki beli sir (npr. onaj sitni iz istočne Srbije) + proja(ra) Prva pratilja - musaka. Genuine naravno, sa patlidžanima i bešamelom. Tako da nju ostavljam za prvu reinkarnaciju do sledeće smrti.
January 6, 20232 yr Domaca vojvodjanska supa sa domacim rezancima i gibanica, guzvara.Nema boljeg jela na planeti Zemlji!
January 7, 20232 yr Vaši odgovori ne bi trebalo da su prihvatljivi obrzirom da je to samo nominalno jedno jelo. Mislim, možeš ti i šargarepu proglasiti za Hosenfefer, pa je grickati onako perverzno kao da nisi bludeo po drugim obrocima...