JozoMujica Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ne mogu da se odlučim između sarme, bureka (sa sirom), podvarka i gulaša. I rođendanskih sendviča kakve je pravila moja majka.
morgana Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 sir pošto sam teški sirožder. sad koji sir, jebemliga.
namenski Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 12 minutes ago, morgana said: sir pošto sam teški sirožder. sad koji sir, jebemliga. 1 1
x500 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 (edited) Opcija 1 - humus, falafel i pita hleb Opcija 2 - jagnjetina dinstana u serpi (vojvodjanski stil) Opcija 3 - daal i roti Edited January 6, 2023 by x500
Shan Jan Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Da, ako pricamo o indijskoj hrani onda butter chicken + naan. 1
Mercuzzio Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Meni daj pečenih mladih krompirića i ništa mi drugo ne treba... 5
munze Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 meze. kulen slovacki, kulen madjarski, prsuta, slaninica, sremska kobaja, jaja kuhana. sir mladi kravlji, feta srpska, feta grcka, svapski sir, krastavcici, ajvar ljuti, tursija, pihtije, sitni cvarci. leba bela. koka kola sa mnogo leda( ne smem alkoh. jbga) 2
Svemir Zeka Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 6 minutes ago, munze said: meze. kulen slovacki, kulen madjarski, prsuta, slaninica, sremska kobaja, jaja kuhana. sir mladi kravlji, feta srpska, feta grcka, svapski sir, krastavcici, ajvar ljuti, tursija, pihtije, sitni cvarci. leba bela. koka kola sa mnogo leda( ne smem alkoh. jbga) Sve sem kokAkole A što nemreš alkohol?
centrifuga Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Sataraš bez razmišljanja. Sa razmišljanjem: staraš + neki beli sir (npr. onaj sitni iz istočne Srbije) + proja(ra) Prva pratilja - musaka. Genuine naravno, sa patlidžanima i bešamelom. Tako da nju ostavljam za prvu reinkarnaciju do sledeće smrti. 1
Milosh76 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Domaca vojvodjanska supa sa domacim rezancima i gibanica, guzvara.Nema boljeg jela na planeti Zemlji! 2 1
Ajant23 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Vaši odgovori ne bi trebalo da su prihvatljivi obrzirom da je to samo nominalno jedno jelo. Mislim, možeš ti i šargarepu proglasiti za Hosenfefer, pa je grickati onako perverzno kao da nisi bludeo po drugim obrocima...
Recommended Posts