Mil@n Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Veliki respect Federeru. Rasplaka me Marej, govedo jedno, ali me kupio da navijam za njegov slam, skoro ko i da je moj u pitanju. Kako se oseća, samo on zna.
Jean-Luc Picard Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Pa dobro sad... I matorom ciniku poput mene malo je falilo da zbog Mareja pusti jednu "mušku najtežu" ali na vreme sam se dosetio količine novca koju je on privredio svom računu na banci i zaključio da on treba da plače zbog mene a ne ja zbog njega....
keitel Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Uzeće Marej nešto, nekada, ali to sigurno neće biti titula na Vimbldonu u finalu sa Fedom, Nadalom ili Đokovićem.
duda Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 fedovo kretanje na travi je neponovljivo. niko se nikad nije tako kretao na travi.đoković se slično kreće na šljaci (kada mu je do tenisa, doduše <_< )
mire Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 federeru svaka čast...mnogo ga ne volim, ali ga mnogije poštujem
Lavinia Amaldi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 super mec, federer naravno objasnio, a endi emotivac rasplakao publiku : ))sve u svemu super popodne pred teveom
Mil@n Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Sta je to Murray pricao pa vas je rasplakao?Malo je pričao, uglavnom je plakao. Par minuta, dok nije došao K sebi. Na kraju je rekao "big hugs to PPP crew" i eto, pogodio nas gde smo najslabiji... Edited July 8, 2012 by Glas RazumaN
MrX Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Ko bi rekao pre samo pet meseci da Roger ima bilo kakve sanse za prvo mesto http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=3941&st=1410
iDemo Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Ko bi rekao pre samo pet meseci da Roger ima bilo kakve sanse za prvo mesto http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=3941&st=1410 Ubedio si nas - on ne samo sto zna da igra nego ima i prirodnog dara za matematiku (kombinatoriku). Za razliku od nekih drugih dripaca.
Recommended Posts