James Marshall Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Reklame na brejk loptu :lol:edit: Nije da sam ja neki branilac lika i djela N. Đ. ali mi se čini da je Fedu najveći motiv da igra protiv Đokovića, da je tad najnapaljeniji. Danas mi Fed izgleda na 70% motivacije i mogućnosti, daleko slabije nego protiv Đokovića (koji je odigrao očajno polufinale, da se ne lažemo).Nekako nema one našpanovanosti Fedeksa, a nema ni te atmosfere naelektrisanosti, negativne energije, čak je i raja na tribinama 50-50. Edited July 8, 2012 by NekoIzMase
Gromiko Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ako Marej pobedi, da li je Federer drugi ili ostaje treći ? Pitam zbog OI.
iDemo Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 edit: Nije da sam ja neki branilac lika i djela N. Đ. ali mi se čini da je Fedu najveći motiv da igra protiv Đokovića, da je tad najnapaljeniji. Ja mislim da ga (N. Đ.) mrzi k'o Nemca. Otuda i ta zelja/volja etc.
Ros Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Ako Marej pobedi, da li je Federer drugi ili ostaje treći ? Pitam zbog OI.Nadal je sigurno treci. Za OI gledaju listu od 23.07
Jean-Luc Picard Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Aha! Malo za promenu nećemo gledati polufinale izmedju Feda i Noleta...
Behemoth Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ali hocemo izmedju Noleta i Nadala Namestaju 100% zrebove
Garnirung Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nema šta, Fed je veliki car. Objasnio je young gunsima kako se to radi.A bilo smešno kad je jurio titule u Roterdamu i Dubaiju...Endi može samo da moli boga da se Fed relativno skoro povuče, inače mu nema GSa(što je velika šteta)Rasplaka se čovek
SNARC Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Sad bi obojica mogli da opale po stomakliju i da se muski, najteze, isplacu.
Recommended Posts