March 22, 20223 yr Korn je ugazio za sve pare, od zemlje se odskakalo, to mi je verovatno najbolji provod ikada, neponovljivo. Niko smartfon nije im'o tad jos. Anselmo i ovi njegovi wannabes isto. Usnimio sam dobar deo, ali me mrzi da kompresujem i kacim ovde, atmosfera nenormalno dobra bila. Sedimo na keju, pijemo pivo, dolazimo sebi od Kjura noc pre, samo vidis kako na tvrdjavu mostom idu oni ljuti likovi iz osamdesetih i devedesetih koji nisu stigli u Budimpestu '98, raspizdice te ako ne skrenes oci s njega posle 2 sekunde. Kad gledas na YT i nije nesto (slabo odsvirano i nikako otpevano), ali dole je bio cirkus. GVF pokidali takodje, al' to je ono... borderline mjetal, bio sam prvo u fazonu kao i svi - Led Zeppelin/Soundgarden/Mars Volta ripoff, ali zvuce fenomenalno uzivo, kapa dole. Na FNM nisam isao, tad kad su bili i na Exitu i u Bg sam bio casual fan (znao 5-6 pesama onih najpoznatijih), zavol'o sam ih pod malo starije dane, taman kad sam poceo da budem nervozan od slusanja Panteri, Slejera, Metaliki, Megadjeda. Fir Fektorijeva, Kornova, SOADova, RATMova i Sepulturi. Slejer mogu misliti kakav picvajz, kako drugacije... Morali su u penziju jer ne mogu ni oni sami da izdrze svoje koncerte odavno.
March 24, 20223 yr Kad cam se život učini sivim i bezbojnim, pustite sebi ovo da unese tračak radosti. Edited March 24, 20223 yr by Filozof manijak
March 25, 20223 yr Kakvi čvarci, pihtije, krvavice i majuške od rifa iz refrena, očajan snimak samo povećava mast.
March 28, 20223 yr Oduvek sam vol'o ove niskokvalitetne snimke iz devedesetih/dveiljaditih, gde je zvuk vrlo prljav i razliven a bascina izuva.
April 3, 20222 yr dobar dan. glasao u isto vreme kad i sinisa mali u 8, na kurcu ga nosam. dobar je dan da se podsetimo kako to treba da izgleda +
April 23, 20222 yr + koncert koji bih mogao da gledam zauvek, a verovatno sam kacio, zato u spoiler (danny and dusty, vrv sredina 80ih) Spoiler Edited April 23, 20222 yr by holden kolfild slovo
April 23, 20222 yr jedan od dražih koncertnih videa i najbolja verzija going against your mind doug je meda ali bubnjarev fokus
May 2, 20222 yr Zar nismo već ranije o tome ovde diskutovali? Meni je bilo nepoznato, a evo i Discogs beleži da je koautor Suzanne.