Jump to content
IGNORED

CONCERTS VIDEOS

maheem

Recommended Posts

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Ima jedno 10 godina i više kako mi Advaitic Songs ne izlazi iz glavne memorije plejera, ne da mi se da ga obrišem ni privremeno. I pitam se je li iko ikad postigao efektniji prelom songa basom i bubnjevima od onog njihovog u Gethsemane tamo iza osmog minuta. Deep shit

• 3 weeks later...
Posted (edited)

vece uz voups i mike cooleya.

malo sam bio besan na sebe sto nisam pazario flajku nekog jeftinog viskija i otisao™ na ovaj koncert.

ok, i ovako je lepo =)

Edited by holden kolfild
Posted

nisam srecan sto citam ova sranja koja su mi servirana od strane forumaskih ministara ino poslova, predsednika, generala, vojnika i kako je trebalo nesto nesto da se rokne da bi nesto i nesto bilo sacuvano. sve je trebalo biti sacuvano.

kontam da bi ovaj i forum i svet vlada oterao u kurac.

mozda prvo flegmina kafa, a onda u kurac kako dolikuje,

• +1 1
Posted

Nisam bas fan mega koncerata, sad odgledah na TV-u RATM u Finsbury Parku. Savrseno ludilo.

• Wub 3
Posted
10 hours ago, Lancia said:

Nisam bas fan mega koncerata, sad odgledah na TV-u RATM u Finsbury Parku. Savrseno ludilo.

Ovaj 'cert je još luđi. Za mene, njihov vrhunac u live nastupima i totalno nenormalna publika: 

• +1 1
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted

Anger is a gift. :naughty:

Jebem ti mobilne i ko ih izmisli. 

Posted

Koliko je bila bolja atmosfera na svirkama bez njih...

• Wub 1
Posted

Svirka Soulflaja na Exitu neke 2000 i neke je bio jedan od boljih metal koncerata na to festivalu. Nastup Slejera je ubedljivo najbojli 

• Wub 1