February 21, 20223 yr Ima jedno 10 godina i više kako mi Advaitic Songs ne izlazi iz glavne memorije plejera, ne da mi se da ga obrišem ni privremeno. I pitam se je li iko ikad postigao efektniji prelom songa basom i bubnjevima od onog njihovog u Gethsemane tamo iza osmog minuta. Deep shit
March 12, 20223 yr vece uz voups i mike cooleya. malo sam bio besan na sebe sto nisam pazario flajku nekog jeftinog viskija i otisao™ na ovaj koncert. ok, i ovako je lepo =) Edited March 12, 20223 yr by holden kolfild
March 13, 20223 yr nisam srecan sto citam ova sranja koja su mi servirana od strane forumaskih ministara ino poslova, predsednika, generala, vojnika i kako je trebalo nesto nesto da se rokne da bi nesto i nesto bilo sacuvano. sve je trebalo biti sacuvano. kontam da bi ovaj i forum i svet vlada oterao u kurac. mozda prvo flegmina kafa, a onda u kurac kako dolikuje,
March 15, 20223 yr Nisam bas fan mega koncerata, sad odgledah na TV-u RATM u Finsbury Parku. Savrseno ludilo.
March 16, 20223 yr 10 hours ago, Lancia said: Nisam bas fan mega koncerata, sad odgledah na TV-u RATM u Finsbury Parku. Savrseno ludilo. Ovaj 'cert je još luđi. Za mene, njihov vrhunac u live nastupima i totalno nenormalna publika:
March 22, 20223 yr Svirka Soulflaja na Exitu neke 2000 i neke je bio jedan od boljih metal koncerata na to festivalu. Nastup Slejera je ubedljivo najbojli