autsajder Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Ima jedno 10 godina i više kako mi Advaitic Songs ne izlazi iz glavne memorije plejera, ne da mi se da ga obrišem ni privremeno. I pitam se je li iko ikad postigao efektniji prelom songa basom i bubnjevima od onog njihovog u Gethsemane tamo iza osmog minuta. Deep shit
holden kolfild Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 (edited) vece uz voups i mike cooleya. malo sam bio besan na sebe sto nisam pazario flajku nekog jeftinog viskija i otisao™ na ovaj koncert. ok, i ovako je lepo =) Edited March 12, 2022 by holden kolfild
holden kolfild Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 nisam srecan sto citam ova sranja koja su mi servirana od strane forumaskih ministara ino poslova, predsednika, generala, vojnika i kako je trebalo nesto nesto da se rokne da bi nesto i nesto bilo sacuvano. sve je trebalo biti sacuvano. kontam da bi ovaj i forum i svet vlada oterao u kurac. mozda prvo flegmina kafa, a onda u kurac kako dolikuje, 1
Lancia Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Nisam bas fan mega koncerata, sad odgledah na TV-u RATM u Finsbury Parku. Savrseno ludilo. 3
Filozof manijak Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 10 hours ago, Lancia said: Nisam bas fan mega koncerata, sad odgledah na TV-u RATM u Finsbury Parku. Savrseno ludilo. Ovaj 'cert je još luđi. Za mene, njihov vrhunac u live nastupima i totalno nenormalna publika: 1 1 1
Ratamahatta Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Anger is a gift. Jebem ti mobilne i ko ih izmisli.
Filozof manijak Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Koliko je bila bolja atmosfera na svirkama bez njih... 1
Filozof manijak Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Svirka Soulflaja na Exitu neke 2000 i neke je bio jedan od boljih metal koncerata na to festivalu. Nastup Slejera je ubedljivo najbojli 1
Recommended Posts