malkin Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 živo me zanima šta će Kanćelara da kaže o finišu; sumnjam da je zadovoljan Saganovom vožnjom.
Čutura Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ja sumnjam da ce se sagan zbog toga preterano potresti ;)
Garnirung Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Mali jest ispao malo dripac. Ovaj se ubi da napravi koji sekund kao žuta majica, a mali šmekao samo kako da uzme etapu.Na kraju ih stigoše na isto vreme.Gledao sam na sajtu, poslednjih 10 km nisu silazili ispod 50 km/h, osim naravno onaj poslednji uspon. Žestok tempo.
kralj Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Pa jeste ispao dripac, ali sve je bilo saglasno biciklistickoj kulturi. Nije valjda ocekivao da ce da mu Sagan pomogne da napravi par sekundi nad Nibalijem recimo.
gervasius twinkleminkleson Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nisam gledao danasnju etapu, ali drago mi je da je Sagan pobjedio. Koliko ce on pobjeda tek da ima, jebote...
Garnirung Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Pa jeste ispao dripac, ali sve je bilo saglasno biciklistickoj kulturi. Nije valjda ocekivao da ce da mu Sagan pomogne da napravi par sekundi nad Nibalijem recimo.Ma ok, nije da je nešto neuobičajeno, svi voze za sebe (i svoje timove), jedino što bi ispao šmeker s obzirom da ga je Fabian povukao kad je crkao posle onog bega Šavanela
Čutura Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 apropos ovog jedino što bi ispao šmeker pade mi na pamet jedan off, nadam se da ce mi biti oprosteno :P offtopic on:rekose ova dvojica danas da je tiralongo izjavio da hoce de predje u saxo dogodine da bi vozio sa kontadoromhttp://www.youtube.com/watch?v=DymIOWj9z60 offtopic off:
malkin Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Ja nemam problem sa ovim što je Sagan danas uradio. Markirao je Kanćelarin napad, bio dovoljno smiren da ne proguta blef sa usporavanjem i potencijalnim sustizanjem od strane grupe i onda bio najbrži u sprintu. Druga bi priča bila da su, recicmo, bili u begu 20km i da se Sagan sve vreme šlepao...Toni Martin i Luis Leon Sančez na rendgenu, sumnja se da su i jedan i drugi slomili ručni zglob :(
Barsa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Vino imao neki defekt pred kraj zato na kraju velik zaostatak, +3:41. Podaci Brajkovica sa danasnje etape.
panta rhei Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 bilo je sve korektno, nisam ni kancelaru cuo da je nesto gundjao. zadovoljan sto je odbranio zutu majicu, nije ni imao ambicije da pravi vecu razliku. ovdasnji komentatori spekulisu da ce probati bar do subote da je brani ili drugim recima, da ima objektivne sanse da je do tada zadrzi.
malkin Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 2. etapa207.5km, prava sprinterska. Jedna od onih etapa koje treba gledati samo u poslednjih 5-10km ;) Profil:Finiš nije komplikovan, nema uskih ulica, nema oštrih krivina, nekoliko kružnih tokova i onda je poslednjih 400m sasvim ravno.Odlična prilika da se svi sprinteri pokažu. A ove godine ih ima baš dosta odličnih.Videćemo da li je Kav i dalje onaj stari ili su olimpijske pripreme ostavile traga na njegovoj brzini. Da li Ale-Jet može da izađe na kraj sa najnovijom generacijom. Da li Grajpel i Farar mogu da konačno preuzmu zvanje najbržeg sprintera. Da li debitanti na Turu mogu da iznenade veterane--pre svih Kitel i Sagan. Gos, Rohas, Freire, Božič, Ventozo, Haedo, Os... lista dobrih sprintera nikad duža. Valjda jedino Degenkolb i Metjuz fale od današnjeg krema sprinta. I borba za zelenu majicu i sprintovi će biti vrlo interesantni u ove tri nedelje, a sutra počinju zapravo. http://www.youtube.com/watch?v=UNNsHEpEuiw
gervasius twinkleminkleson Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nepotvdjeno: Tony Martin slomio kljucnu kost :(
malkin Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Nepotvdjeno: Tony Martin slomio kljucnu kost :( radsport tvrdi da je ipak zglobSutra će doneti odluku da li će da startuje.LL Sančez ima mali prelom (kaže "Pequeña fractura de escafoides"), ali ipak će startovati, po svemu sudeći.Žerom Pino je takođe završio u bolnici, ali nema detaljnijih vesti.
dig_chohano Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Htedoh danas da odem da zakačim negde ovu etapu, al me sjebadoše u općini.
Recommended Posts