Jump to content

Tour de France 2012

Pobednik TdF 2012 33 members have voted

1. 1. TdF 2012 osvojiće:

• Janez Brajkovič
    • Cadel Evans
    • Robert Gesink
    • Ryder Hesjedal
    • Levi Leipheimer
    • Tony Martin
    • Denis Menchov
    • Vincenzo Nibali
    • Samuel Sanchez
    • Frank Schleck
    • Jurgen Van den Broeck
      0
    • Alejandro Valverde
    • Bradley Wiggins
    • Juan Jose Cobo
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nibali car, jedini bi da se ozbiljno trka

• Author
Nibali car, jedini bi da se ozbiljno trka
Dozvolite, i 1 JVDB se itekako trka.JVDB, Janez, Ajkula, Pino :wub: kakva grupa

e sad je pravi obračun, otpade Frummoša :D

Edited by Garnirung

• Author

Ja bih voleo da Frum otpadne, stigne poslednji na cilj i jako pati od hemoroida u narednim danima. Skaj budi u meni gora osećanja nego US Postal svojevremeno :D

Lo squalo vola!Mada nema realno nista posebno od ovoga.. Ali svaka chast njemu i Van Den Broecku za pokusaje makar.

Dozvolite, i 1 JVDB se itekako trka.
dozvoljavam, mada sam ga ja otpisao za prvo mestosamo da vidim fruma kako otpada, i viginsa naravno
  • Author
Lo squalo vola!Mada nema realno nista posebno od ovoga.. Ali svaka chast njemu i Van Den Broecku za pokusaje makar.
Da, da. Šteta što Evans danas nema noge, mislim da bi i on probao.

Steta za JVDB sto je izgubio pun vremena zbog onog glupog masovnog pada, covek je u super formi

Ja bih voleo da Frum otpadne, stigne poslednji na cilj i jako pati od hemoroida u narednim danima. Skaj budi u meni gora osećanja nego US Postal svojevremeno :D
kada se setim koliko sam se radovao kada je T-Mobile napravio dream team za Urlicha, ali dzabe, jednojaje ih ubije na hronometru i onda samo sedi na tockovima...Nibali i Van den Broeck makar pokusavaju... neka razbiju Frooma makar ako ne mogu Wigginsa... i bitno je da je Nibali video da je jaci od WigginsaEDIT: puce i Evans... :o

Edited by freakns

• Author

Tidžej ni tamo ni ovamo. Pino mu uzima vreme za belu majicu a šef mu je na samrti.

• Author

Jebote dovući će ih Vigins nazad.

Pa jebote, ovaj Frome nije normalan, ponovo ce zakrpiti rupuSta je ovo sad jebote

Edited by KennyDalglish

• Author

Ode Frum. Muka mi je.Šta je bre ovo?! Pobuna u Skaju?

Edited by malkin

bilo bi do jaja da je frum produzio! :lol:

Froome napao Wigginsa! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.