đorđe geprat Posted July 9 Posted July 9 (edited) u tri sata (za 1 sat) na pink vesternu ide ket balu. pijani revolveraš li marvin, riba 1 klase džejn fonda i pevanje net king kola. Edited July 9 by đorđe geprat 1
đorđe geprat Posted July 9 Posted July 9 ako vas večeras ne zanima hoće li furija furiozno zbrisati galske petlove, pogledajte na pink filmu kako je filip petit 1974 hodajući po užetu prešao sa jedne kule na drugu. njujorške, tada u izgrdnji. ovo večeras je filmovana verzija ovo je dokumentarac koji imam 1
April Posted July 12 Author Posted July 12 (edited) Pukotina raja Vladimira Pogačića iz 1959., na kanalu Klasik. Glumačka postava Tanhoferovog H-8, plus Milan Puzić u svojoj Kirk Daglas fazi i Severin Bijelić. Veliki deo kadrova Beograda po uzoru na Subotom uveče. Sve funkcioniše skroz dobro do poslednjih dvadeset minuta koji su potpuno nepotreban ustupak tada velikoj zvezdi Antunu Vrdoljaku, do zla Boga pretencioznom i dosadnom. Umesto izvanrednog protofeminističkog filma (sa naglaskom na nasilje u porodici, abortuse i silovanje u braku), dobijamo smušeno i zbrzano razrešenje u kom reditelj bukvalno čuva Vrdoljaka od ostatka ekipe, da ga maestralni Puzić ne bi baš potpuno posrao. Tako na kraju, umesto još jednog masterpisa jugoslovenskog neorealizma na filmu, ostale su dve slavne crtice: slike beogradskog života pedesetih koje vremenom samo dobijaju patinu i značaj (posebno je aktuelan noćni crno beli pogled na tramvajski most pred jutro), sve sa prelepim ljudima, ženama, manirima i autfitom; kao i originalni klasik 'Zamagljen prozor' Ljuba Kuntarića u izvođenju Džimija Stanića i aranžmanu Bojana Adamiča: Pesma je poznatija u verziji Đuze Stojiljkovića 'Još jedan prođe dan'. Edited July 12 by April 1 4
đorđe geprat Posted July 14 Posted July 14 ako ima nekog ko nije gledao Caché/Hidden/Skriveno neka ga potraži na Pink World Cinema večeras od 11. taman posle utakmice koja će da traje 90 minuta a ko yebe slavlje-- 1 2
đorđe geprat Posted July 14 Posted July 14 zaboravih. ona scena rasprave između binoš i oteja je najživotnija scena koju sam ikad video na filmu. kao da sam tu, u ćošku, i prisustvujem.
Behemoth Posted July 15 Posted July 15 Ja juče gledao Časove persijskog na Cimenania kanalu. Išlo je 10.7. znači može da se premota još neki dan. Odlićan film, mislim da je bio na Festu pre neku godinu. 2
utilitarist Posted July 15 Posted July 15 On 14. 7. 2024. at 20:16, đorđe geprat said: ako ima nekog ko nije gledao Caché/Hidden/Skriveno neka ga potraži na Pink World Cinema večeras od 11. taman posle utakmice koja će da traje 90 minuta a ko yebe slavlje-- meni je taj film bio besmislen i u odsustvu logike me teško smorio. naknadno sam uhvatio da je priča alegorija na francusko alžirski sukob, ali to ne može da digne ocenu ukupnom utisku. 3
Fakundo Sava Posted July 15 Posted July 15 53 minutes ago, utilitarist said: meni je taj film bio besmislen i u odsustvu logike me teško smorio. naknadno sam uhvatio da je priča alegorija na francusko alžirski sukob, ali to ne može da digne ocenu ukupnom utisku. još su gora očekivanja,jer taj film uvek je u kategoriji najboljih evropskih trilera i taman se naložiš ,da vidiš šta je to 2
Ras Posted August 15 Posted August 15 Na RTS Planeti je dostupan Alcarras, solidan španski film iz 2022. godine o porodici koja se bavi uzgajanjem breskvi i čiji je uobičajeni način života ugrožen prebrzim ekonomskim promenama.
đorđe geprat Posted August 20 Posted August 20 upravo počinje na pink klasiku"long good friday" sa hoskinsom, miren i konstantinom.
Recommended Posts