November 1, 20204 yr A i šire Esid: po mom mišljenju najbolje izvedena kolaboracija giganata de Nira i Paćina. Edited November 1, 20204 yr by Filozof manijak
November 1, 20204 yr 2 hours ago, Filozof manijak said: ... najbolje izvedena kolaboracija... Sintetička. Niti jednu jedinu sekundu, niti u "zajedničkim" kadrovima njih dvojica nisu proveli zajedno na snimanju.
July 18, 20213 yr Ne znam da li se retko prikazuje, ali slučajno sam videla da se na Cinestar tv1 daje u 00:55 Veliko plavetnilo, Luk BesonaGledala sam ga kao klinka i apsolutno bila opcinjena, od tada nisam nikada naletela na njega.
July 19, 20213 yr Author 11 hours ago, Jumanji said: Ne znam da li se retko prikazuje, ali slučajno sam videla da se na Cinestar tv1 daje u 00:55 Veliko plavetnilo, Luk Besona Gledala sam ga kao klinka i apsolutno bila opcinjena, od tada nisam nikada naletela na njega. Zanimljivo pogledati na velikoj dijagonali, ranije smo te gledali u bioskopu...
July 19, 20213 yr 20 hours ago, Jumanji said: Ne znam da li se retko prikazuje, ali slučajno sam videla da se na Cinestar tv1 daje u 00:55 Veliko plavetnilo, Luk Besona Gledala sam ga kao klinka i apsolutno bila opcinjena, od tada nisam nikada naletela na njega. Odgledala. Meni nekako tanak.
July 19, 20213 yr Author RTS2 upravo film o Tusti iz Idijota.Hvala, hvala, hvala!Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk