Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 8 months later...
Posted (edited)

РТС 2

21:05

Paviljon broj VI (1973) 

РТС 2

22:45

The 400 Blows 1959

Edited by zakintos
Posted (edited)
30 minutes ago, zakintos said:

РТС 2

22:45

The 400 Blows 1959

:Hail:

e

tnx @zakintos

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

Paviljon br.6 sutra repriza u 15.19.

juhuuu! Počinje za koji minut, a  biće i u Kinoteci 21.3. u 20.30 u okviru Meseca frankofonije.

Edited by halloween
  • 6 months later...
Posted

Fantastični filmovi na Film klub i Film klub extra.

Juče sam uhvatio prvi film Điđe Karanovića i Rajka Grlića  Društvena igra - nisam ga dosad gledao, čak nisam ni znao za njega. Umetnost, zabava i mladi Sarma Tankosić. divota.

Pre toga išao Uđi, ako hoćeš iz 1968., sarajevska referenca na ranog Sašu Petrovića. Ništa posebno, ali sasvim zdravo i gledljivo. Mladi Bebek, mlada Azra Čengić i neki lokalni Gaga Nikolić. 

Treba pratiti, izgleda da ima mnogo takvih bisera, kanali su valjda partnerstvo MTS i Arhiva Kinoteke, na sajtu je džumbus i niko ga ne održava, do programa se teško može doći, ali zato po sadržaju šiju sve ostale filmske kanale.

Posted
9 minutes ago, April said:

Fantastični filmovi na Film klub i Film klub extra.

Juče sam uhvatio prvi film Điđe Karanovića i Rajka Grlića  Društvena igra - nisam ga dosad gledao, čak nisam ni znao za njega. Umetnost, zabava i mladi Sarma Tankosić. divota.

Pre toga išao Uđi, ako hoćeš iz 1968., sarajevska referenca na ranog Sašu Petrovića. Ništa posebno, ali sasvim zdravo i gledljivo. Mladi Bebek, mlada Azra Čengić i neki lokalni Gaga Nikolić. 

Treba pratiti, izgleda da ima mnogo takvih bisera, kanali su valjda partnerstvo MTS i Arhiva Kinoteke, na sajtu je džumbus i niko ga ne održava, do programa se teško može doći, ali zato po sadržaju šiju sve ostale filmske kanale.

Mislim da je to ekipa iz Dunav film skole..Jednom sam zabo neku seriju dokumentarnih intervjua sa glumcima i to sa onim mrsavim makedonskim glumcem i bukvalno nisam mogao da se odlepim od gledanja...

Posted

Istece edit....

Glumac Danci Cevrevski

f29d1d955593351a86658a70f26db1.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Upravo počinje:  "A shot in the dark" Pink Classic , jedan od boljih Kluzoa, Peter Sellers :heart:

Posted
12 minutes ago, MocaVukotic said:

Retko dosadan film

:D OK, ja ga volim od malena ...

Posted

Meni ceo serijal zesce sranje, gledljiv mi je jedino return of pp, i to zbog c.plummera.

• 3 weeks later...
Posted

Upravo na hrt2 Fabijan Sovagovic vidno iznerviran krvnicki pesnici crnog konja u Soko ga nije volio iz 1988. Prejak lik