kobni zelaya Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) RTS 2 16.55 - Proslava. Edited November 4, 2016 by kobni zelaya
beatakeshi Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Dansko glumište - najbolje glumište! A i reditelji im nisu za baciti.
Timmy Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Samo da pohvalim topic i zahvalim se. Stvarno bude odlicnih saveta :) Ne mislim na ovo gore, nisam to pogeldao, nego inace.
maheem Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ne mislim na ovo gore, nisam to pogeldao pogledaj obavezno. kvalitetan show program
April Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Večeras od 22 na RTS2 Ljubičice sa Nedom Spasojević i Petrom Kraljem. Posle Pariz, Teksas. Dobar ponedeljak.
Remi Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 2. januar, rts2, Ja, Danijel Blejk, u 16 i 50h, i 3. januar isto rts2, u 16h Toni Erdman.
đorđe geprat Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 2. januar, rts2, Ja, Danijel Blejk, u 16 i 50h, i 3. januar isto rts2, u 16h Toni Erdman. hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. posle je išlo nešto što je zamirisalo na sranje posle dva minuta. sa timom robinsom. napustio u desetom. hvala još jednom. film će biti poručen.
Sludge Factory Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. hvala još jednom. film će biti poručen. +1 par puta mi knedla u grlu zastala, malo je falilo da zaplacem. Edited January 2, 2017 by Sludge Factory
zakintos Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. posle je išlo nešto što je zamirisalo na sranje posle dva minuta. sa timom robinsom. napustio u desetom. hvala još jednom. film će biti poručen. Svakako važna tema, a ono što mi je zasmetalo je manipulacija emocijama. Nije me oduševio... Ako voliš te teške™ socijalne teme, bolja je preporuka The Measure of a Man 2015 sa Vincet Lindonom. Drago mi je da si dobro geprat :) svrati malo da rezimiraš stare™ dobre filmove. Slabo nešto ima filmofila starih naslova, ovih vremena... Edited January 2, 2017 by zakintos
đorđe geprat Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 pokušao sam sa toni erdmanom. nije išlo. stao sam kod prijema u ambasadi.
zakintos Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 pokušao sam sa toni erdmanom. nije išlo. stao sam kod prijema u ambasadi. Ništa briljantno, ali trebalo bi da se pogleda. Jeste razvučeno ali nikako nije dosadno. Naravno, ocena 8.0 na imdb-u je smešna, više je to za realnih 6.9
Remi Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 pokušao sam sa toni erdmanom. nije išlo. stao sam kod prijema u ambasadi. Ja nekako izdržah do kraja. Koliko vidim, tviteru se uglavnom dopada, nemam pojma zašto jer niko da napiše nešto suvislo o filmu. Što se mene tiče ja ovde ne bih išao dalje od koksijevih 6,59.
Recommended Posts