Jump to content
IGNORED

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

April

Recommended Posts

Posted

Dansko glumište - najbolje glumište!

A i reditelji im nisu za baciti.

Posted

Samo da pohvalim topic i zahvalim se. Stvarno bude odlicnih saveta :) Ne mislim na ovo gore, nisam to pogeldao, nego inace.

Posted

Ne mislim na ovo gore, nisam to pogeldao

pogledaj obavezno. kvalitetan show program

• 1 month later...
Posted

Večeras od 22 na RTS2 Ljubičice sa Nedom Spasojević i Petrom Kraljem.

Posle Pariz, Teksas.

Dobar ponedeljak.

• 3 weeks later...
Posted

2. januar, rts2, Ja, Danijel Blejk, u 16 i 50h, i 3. januar isto rts2, u 16h Toni Erdman. 

Posted

2. januar, rts2, Ja, Danijel Blejk, u 16 i 50h, i 3. januar isto rts2, u 16h Toni Erdman. 

hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. posle je išlo nešto što je zamirisalo na sranje posle dva minuta. sa timom robinsom. napustio u desetom.

hvala još jednom. film će biti poručen.

Posted (edited)

hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. 

+1

par puta mi knedla u grlu zastala, malo je falilo da zaplacem.  

Edited by Sludge Factory
Posted (edited)

hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. posle je išlo nešto što je zamirisalo na sranje posle dva minuta. sa timom robinsom. napustio u desetom.

Svakako važna tema, a ono što mi je zasmetalo je manipulacija emocijama. Nije me oduševio...

Ako voliš te teške™ socijalne teme, bolja je preporuka The Measure of a Man 2015 sa Vincet Lindonom.

Drago mi je da si dobro geprat  :) svrati malo da rezimiraš stare™ dobre filmove. Slabo nešto ima filmofila starih naslova, ovih vremena...

Edited by zakintos
Posted

pokušao sam sa toni erdmanom. nije išlo. stao sam kod prijema u ambasadi.

Posted

Ništa briljantno, ali trebalo bi da se pogleda. Jeste razvučeno ali nikako nije dosadno. Naravno, ocena 8.0 na imdb-u je smešna, više je to za realnih 6.9

Posted

Ja nekako izdržah do kraja. Koliko vidim, tviteru se uglavnom dopada, nemam pojma zašto jer niko da napiše nešto suvislo o filmu.

Što se mene tiče ja ovde ne bih išao dalje od koksijevih 6,59.