kobni zelaya Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) Upravo počinje White Dog na HRT1!Obavezno pogledati ko nije!Dobar. Sviđa mi se što ima onu neku B - filmašku eksplicitnost. Propustio sam ga u svoje vreme, a sećam ga se iz inserata iz Hronike festa pre sto godina. :) Edited December 7, 2012 by kobni zelaya
Turnbull Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) Upravo počinje Presidio na Pink 2. Znam, znam, nije baš retko puštan, ali ja ga lako volim. Movie movie.Edit: Nije Pink 2 nego Pink family. Jbt kolki pinkovi! Edited December 11, 2012 by Syme
ToniAdams Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 volim kad koneri bije palcevima. probao sam to i lik se samo drao :(
dig_chohano Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Vidim da si čest gost ovde na kulturnim pdfovima, Toni. Ne valja ti pos'o, jedan je tako poluđeo :(
Turnbull Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ne možeš više ni palcima lika da prebiješ. How the mighty have fallen...
Lyckety Splyt Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Ovaj HRT3 inače razbija što se tiče filmskog programa. Večeras, jedan za drugim, Mizoguchi, Ford, Loach.
I*m with the pilots Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Koliko vidim, na SBBu nema tog novog HRT3 kanala, da li su to vasi provajderi napredniji ili na neki drugi nacin dolazite do kanala?
Patty Lee Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Ovaj HRT3 inače razbija što se tiče filmskog programa. Večeras, jedan za drugim, Mizoguchi, Ford, Loach.ja to nemam.
Lyckety Splyt Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Kod mene, uBosnu™, su ga ubacili pre dvadesetak dana. Preleteh sad onaj kablovski topik, izgleda da neće kod vas skorije stići. Šteta, ima baš odličnih filmova i filmskih ciklusa.
Recommended Posts