Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 146.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Oskari na RTS-u RTS 1 Sirat - nedelja u 00.30 Tajni agent - nedelja u 20.55 RTS 2 Franc - subota u 15.50 Mlade majke - subota u 18.00 Siroče - nedelja u 16.35 Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.5

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

Posted Images

Subota i nedelja na RTV-u će proći u znaku Xaviera Dolana. Kako, zašto nemam pojma, ali lepo je videti da još uvek ima filmskih ludaka po televizijama.Prvog dana u 2235h ide njegov drugi film "Les amours imaginaires", dok će se prvi, "J'ai tué ma mère", gledati u nedelju, u 2250h.http://www.youtube.com/watch?v=tDa0CkKjfskhttp://www.youtube.com/watch?v=lGalV-_Tvwk

Prekosutra noć petak na subotu, poslednji Džarmušev film Granice kontrole - neuspešan i potcenjen (zbog svoje hermetičnosti) formalni eksperiment.limits-of-control.jpgedit - na RTS 1

Edited by kobni zelaya

Na kojoj televiziji?Edit- hvala.

Edited by bergasa19

Prekosutra noć petak na subotu, poslednji Džarmušev film Granice kontrole - neuspešan i potcenjen (zbog svoje hermetičnosti) formalni eksperiment.limits-of-control.jpgedit - na RTS 1
Fenomenalan film. Evo nekoliko hronoloskih crtica, kako sam ih ja video.Ideologija je prihvacena, sazvakana i uz kafu progutana.Kroz rituale samoce robotizovana.Unutrasnji sukob i dualnost kao spoljni znak.Samokontrola.Umetnost kao putokaz.Saradnja sa arhineprijateljem koji o strahu prica.Bitna prica o nebitnosti opet je sa kafom progutana.Citanje putokaza kao kretanje unutar kulisa samo za tebe napravljenih.Ne govoriti, a razumeti.Kod osecanja bez razuma zapelo je.Sterilnost novog spojena sa starom violinom i povratak ljudskosti sa novom starom gitarom.Ispricane price vec unapred znam i uz kafu cu poslednji put da ih progutam.Put u srediste sebe.Apstrakcija.

hromoterapija

Ja sam nekako u filmu video neku old school kompjutersku igricu - avanturu, a la komodor 64. Sa egzistencijalističkom sadržinom. Dugi, naoko nepotrebni kadrovi gde glavni junak samo hoda od tačke a do tačke b. Epizodni likovi - tipovi, koji se pojavljuju samo na određenom nivou, strogo funkcionalno. "Generička" straža koja čuva Bila Mareja.

veceras RTS1 01:03Valhalla Risingscreenshot-med-02.jpgscreenshot-med-34.jpgpeckanje duzinom kicme

+ 1

to treba na topik za zaobilazenje :(ako ima taj.

Nema, možda bi ga trebalo otvoriti na metafizici....

sta podrazumevas pod 'na'?

Definiši "šta".

veceras RTS1 00:56"Nek ostane medju nama", Rajko Grlic

ženska francuskog poručnika upravo ide na tv1000