Jump to content

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

Upravo počinje Anđeosko srce :wub: na Pink Thriller.

• Replies 1.2k
  • Views 131.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

• Emilija Perez 1. marta u 21.50 na HRT 1, 2. marta u 22.15 na RTS 1 Čovjek koji nije mogao šutjeti 2. marta u 23.30 na HRT 1 Seme svete smokve 2. marta u 17.00 na RTS 2 Devojka sa iglom

Posted Images

imate mlađanu BBna RTS2 posle ovoga, ide "viva maria" s njom i žanom moro.

• 3 weeks later...
  • Author

'Strah' na Pink Classic 

Sve je tu: Roberto Roselini, Ingrid Bergman, noar klasik, ali džaba. Sranje. 

Ne gubite vreme. 

Screenshot_2024-09-19-20-51-45.thumb.jpg.36a44f2991cf6a341af3630fcf209648.jpg

Na kom televizoru? :unsure:

• Author

Propagandni film i odnos Amerikanaca prema ustanicima u Evropi: nama 1943. daju Chetniks Luja Kinga, dok Česi 1942. dobijaju  Frica Langa, Bertolda Brehta(potpisan kao Bert B) i Valtera Brenana u Hangmen also die. Jebiga. 

Pomenuti Langov film je skoro restaurirao i ima ga ove nedelje na Pink Classic. Iskoristite, sad pa ko zna kad

• 4 weeks later...
  • Author

Krug obmane, Šlondorf, 1981., Pink World Cinema

Kritika sa sajta Gete instituta:

Reveal hidden contents

Naravno, ja sam ga prvo gledao zbog Bruna Ganca i Hane Šigule. 

Onda sam shvatio da je to snimljeno u Bejrutu 14 godina pre građanskog rata u Sarajevu i da je sve već bilo viđeno. A kad sam u filmu video i Holiday Inn, slošilo mi se. 

Na forumu imamo @fotokoji bi vam sve mnogo bolje ispričao ... 

Edited by April

On 16. 10. 2024. at 23:18, April said:

први Немац који је освојио „Оскара“ за „Најбољи филм на страном језику“ за своју адаптацију Бертолта Брехта „Лимени бубањ“

Pozdravi ti ove iz Гете instituta i reci im da se kod nas u skoli ucilo da Die Blechtrommel nema veze sa Brehtom... :isuse:

Pominjao se bese neki Gras...

Ono, cenim da si tekst prikaza provukao kroz neki kompjuterski prevodilac, ali cak i taj bi tesko napravio ovakvu glupost zamenivsi Grasa Brehtom...

Jel se to SNS infiltrirao i u Gete institut? :ohmy:

Limeni dobos, ne bubanj

• Author
  On 17. 10. 2024. at 2:13, namenski said:

Pozdravi ti ove iz Гете instituta i reci im da se kod nas u skoli ucilo da Die Blechtrommel nema veze sa Brehtom... :isuse:

Ono, cenim da si tekst prikaza provukao kroz neki kompjuterski prevodilac, ali cak i taj bi tesko napravio ovakvu glupost zamenivsi Grasa Brehtom...

:D

Ovo je link na tekst Gete instituta:

https://www.goethe.de/ins/lb/en/m/kul/sup/spu/20986298.html

On 17. 10. 2024. at 2:13, namenski said:

sramota!

ginter gras nobelovac

idem da im pišem

sve sam im rekla :lolol:

i ko je kriv za krizu nemačke avangarde, i da im je angažovanje autora za sajt sranje i da smo zgroženi, i da se breht i gras prevrću u grobu i da neće kopati

• 3 weeks later...

Bure baruta upravo na RTS2

Upravo sam skontao u sceni kad Diklić i Gaga Nikolić dolaze u gajbu kod Bate Stojkovića da traźe klinca koji mu je udario auto, Bata ih poslužuje Guslar rakijom. :ph34r:

Edited by Filozof manijak

Jel to nastavak Gluvog baruta?