theanswer Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 da ima to jedno odeljenje u gimnaziji koje je u suštini specijalno odeljenje za decu sa posebnim roditeljima
namenski Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Koja штреберка bogtejebo. Max 2 godine do mesta PR u nekoj fensi firmi. Made in Serbia 2016.
garcia Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 učiću decu da se malo i drogiraju, ne ide se samo u bibliotekul
morgana Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Živimo u kriznim vremenima. Kriznim i u duhovnom i u materijalnom smislu. Stoga, sačuvajte gimnaziju. Ona treba da bude ono što je nekad bila. Jedino je gimnazija sposobna da iznedri buduće intelektualce koji su nam preko potrebni. ima li ista dosadnije od ovih 19godisnjih tetki a, da, ima, studentkinje umjetnosti sa svojim kritickim stavom prema drustvenoistorijskom trenutku i ulozi medija u njemu Edited July 4, 2016 by morgana
wall Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ne znam čemu ovolika jed i žuč. Klinka kao učenik generacije izađe i kvalitetno opljune društvo. Pred stotinama roditelja, profesora, lokalnih političara. Ne iz nicka na forumu, ne kao AK u kolumni.
Aleksandar88 Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ma govor ko govor, nista novo nismo culi. Smesni su mi forumasi koji izgleda nisu bili tinejdzeri nikad i mislili da su bitni ili da ce da promene nesto kad odrastu. http://www.wikihow.com/Be-Edgy-and-Revolutionary-As-a-Teenager
wall Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Pa ono učenik generacije. Nije mogla biti nobelovac koji je otkrio lek protiv raka ili heroj iz ww2. Dovoljno bitna, za svoje godine i domete.
morgana Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ne znam čemu ovolika jed i žuč. Klinka kao učenik generacije izađe i kvalitetno opljune društvo. Pred stotinama roditelja, profesora, lokalnih političara. Ne iz nicka na forumu, ne kao AK u kolumni. ama. klasican dosadni adolescentski kvazikriticki jed.
wall Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 ama. klasican dosadni adolescentski kvazikriticki jed.Ne razumem.Šta bi bilo bolje, da se zahvalila sistemu, društvu premijeru na kvalitetnom školovanju i svetloj budućnosti? Da je aktivirala ex.prsluk? Stvarno ne kontam šta je mala loše rekla...
morgana Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) dobro, ovo je vec poziv na bezveznu raspravu u kojoj dalje necu ucestvovati. moze da kaze sta god hoce i ne mora nista, svejedno mi je. poenta je da nije rekla nista posebno hrabro, analiticno niti bitno. jedino ako ne mislis da se implicite usprotivila povecanom fondu casova prakticne nastave u strucnim skolama :D Edited July 4, 2016 by morgana
Desmond Bojčinski Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Ne razumem. Šta bi bilo bolje Da se danas učlani u Dveri i sa 30 postane prva predsesnica Srbije? Da krene medicinu i nemački uporedo? Uzme studentski kredit, ubaci sise i ode na kasting kod Vudmana? Edited July 4, 2016 by desboj
wall Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) ^Rekla je otvoreno o sranju od školstva, licemerju i kakve generacije vukovaca izlaze iz škola. Kao učenik generacije koji ima privilegiju/mogućnost da se obrati javnosti. Da, ništa nam nije otkrila ali je rekla u lice profesorima, roditeljima... Kao najbolja. Meni to skroz OK. Edited July 4, 2016 by wall
svashtabezneshto Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Nije rekla ništa, osim što je naglasila da neće biti čuvarka trafike u predgrađu, jer je gimnazijalka! Kad opljuneš sve nisi opljuvao nikog. Jbg, tako je. No, nije problem u govoru, on je pisan za priliku primanja diplome i za tu priliku je adekvatan, i svake godine nas nekim sličnim bombarduju, problem je što su mediji osetili potrebu da ga eksploatišu. Edited July 4, 2016 by svashtabezneshto
wall Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Rekla je da je za uspeh potrebna veza i da većina nagrađenih nisu vredni toga. Za mene pošteno.
Recommended Posts