Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

• Replies 11k
  • Views 807.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Uf jbt... Nestvarno.Bravo.

teleću belu čorbu i medaljone sa pečurkama, plus grašak nagusto sa belim mesom prethodno oprljenim na roštilju

http://www.youtube.com/watch?v=vW2Fptw70RsNajbolje mi je ispao sa paradajz koncentratom a najgore sa tomatinom. Moguce da sam tad kad sam koristio tomatino stavio malo vise soja sosa pa ga je mozda i to zeznulo.umesto rice vinegar koristim neko kinesko sirce sto sam uzeo u bloku 70.Ide fenomenalno preko kineskog miks povrca.

Edited by katamaran

pristavilatm kokošju supu, onu iz priče od neki dankoka živičarka, žilava, nema tu šta da se peče, sve otišlo u lonac, biće supe za 5 dana

biće bela,kisela čorba

sarmice_zpsfac74ee8.jpg

njam!ja danas cušpajz* od tikvica i pohovano belo meso*prodinsta se luk na malo ulja, pa se ubace tikvice iseckane na kockice, paradajz, paradajz pire (po želji), peršun i mirođija, i skuva sea pred kraj kuvanja može se dodati i bluk po želji

ja pravim danas i ćušpajz, ali od šargarepe :) i pohovane tikvice, i belo mjeso

e a ajd dajte časak onaj etalon™ za boraniju, sa pavlakom, koji vam je svima etalon a ja nikad čula dosad, ali dobro zvuči :)možda najbolje na kuvanju sa Waltom™

ja hocu da pravim kofte

*prodinsta se luk na malo ulja, pa se ubace tikvice iseckane na kockice, paradajz, paradajz pire (po želji), peršun i mirođija, i skuva sea pred kraj kuvanja može se dodati i bluk po želji
eh da, može se dodati i malo pirinča, lepo je :)
photo0003qt.jpgnisu imali jagnjetinu za mlevenje u alonsu, jebiga, uzeo sam junetinu. unutra ide jos sredina od leba, so, biber, kumin, beli luk, susena menta, jaje, persun

Sad si mi se usro u zivot, hteo sam vecerati sendvice ali je ovo izazvalo masivan drool. Dakle pravicu kofte na stapicima. Stavicu june, kumin, nanu, kajensku papriku, bluk, cluk, jajo i leba, na stapice, pa na gril tiganj. Pored ovog pravim thai curry umak sa kiselim mlekom, kojim cu posle preliti raznjice. I uz to basmati pirinac i zelenu salatu.

Edited by Marko M. Dabovic