renne Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 teleću belu čorbu i medaljone sa pečurkama, plus grašak nagusto sa belim mesom prethodno oprljenim na roštilju
katamaran Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=vW2Fptw70RsNajbolje mi je ispao sa paradajz koncentratom a najgore sa tomatinom. Moguce da sam tad kad sam koristio tomatino stavio malo vise soja sosa pa ga je mozda i to zeznulo.umesto rice vinegar koristim neko kinesko sirce sto sam uzeo u bloku 70.Ide fenomenalno preko kineskog miks povrca. Edited March 20, 2013 by katamaran
duda Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 pristavilatm kokošju supu, onu iz priče od neki dankoka živičarka, žilava, nema tu šta da se peče, sve otišlo u lonac, biće supe za 5 dana
Amelija Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 njam!ja danas cušpajz* od tikvica i pohovano belo meso*prodinsta se luk na malo ulja, pa se ubace tikvice iseckane na kockice, paradajz, paradajz pire (po želji), peršun i mirođija, i skuva sea pred kraj kuvanja može se dodati i bluk po želji
renne Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ja pravim danas i ćušpajz, ali od šargarepe :) i pohovane tikvice, i belo mjeso
Amelija Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 e a ajd dajte časak onaj etalon za boraniju, sa pavlakom, koji vam je svima etalon a ja nikad čula dosad, ali dobro zvuči :)možda najbolje na kuvanju sa Waltom
Amelija Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 *prodinsta se luk na malo ulja, pa se ubace tikvice iseckane na kockice, paradajz, paradajz pire (po želji), peršun i mirođija, i skuva sea pred kraj kuvanja može se dodati i bluk po željieh da, može se dodati i malo pirinča, lepo je :)
assück Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 nisu imali jagnjetinu za mlevenje u alonsu, jebiga, uzeo sam junetinu. unutra ide jos sredina od leba, so, biber, kumin, beli luk, susena menta, jaje, persun
Аврам Гојић Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) Sad si mi se usro u zivot, hteo sam vecerati sendvice ali je ovo izazvalo masivan drool. Dakle pravicu kofte na stapicima. Stavicu june, kumin, nanu, kajensku papriku, bluk, cluk, jajo i leba, na stapice, pa na gril tiganj. Pored ovog pravim thai curry umak sa kiselim mlekom, kojim cu posle preliti raznjice. I uz to basmati pirinac i zelenu salatu. Edited March 28, 2013 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts