Sandradjer Posted January 12 Posted January 12 12 minutes ago, Seabass said: Odavde sam ja pokupio basics: Sto bi rekao Dzejmi mmmmm
Seabass Posted January 12 Posted January 12 On skuha voce prije nego stavi u rernu, ja ne. Treba samo voditi racuna da temperarura nije prejaka jer zna zagoriti odozgo prije nego je voce gotovo. Ali kad se uferci, nema razlike osim manje sudja za pranje.
Sandradjer Posted January 12 Posted January 12 7 minutes ago, Seabass said: On skuha voce prije nego stavi u rernu, ja ne. Treba samo voditi racuna da temperarura nije prejaka jer zna zagoriti odozgo prije nego je voce gotovo. Ali kad se uferci, nema razlike osim manje sudja za pranje. I ja sam kuvala pa prestala . Imam neki cudan utisak da pricam sama sa sobom danas 1
Popular Post dunja Posted January 12 Popular Post Posted January 12 drugarica makedonka u dijaspori slavi pravoslavni božić sa zakašnjenjem, odlazim joj sa tepsijom posnih punjenih paprika, švabe neće znati šta ih je snašlo koliko je ovo dobro 3 9
ivy Posted January 16 Posted January 16 jao crumble ...super ideja...imam 1 gomilu sumskih kupina od letos u zamrzivacu samo ja moram da poduplam taj ,,serve 6,, recept 1
askeladden Posted January 28 Posted January 28 Posle vise od desetak spektakularnih fejlova konacno kako treba.Ustao sam u 5 h da ga ispecem. 4 3
Klara Posted Monday at 15:33 Posted Monday at 15:33 3 hours ago, Seabass said: Aaa, kakva korica! 😍 Jesi li koristio starter ili običan kvasac?
Seabass Posted Monday at 15:35 Posted Monday at 15:35 1 minute ago, Klara said: Aaa, kakva korica! 😍 Jesi li koristio starter ili običan kvasac? I jedno i drugo. 1
Svemir Zeka Posted Thursday at 14:31 Posted Thursday at 14:31 Ribić u sosu od paradajza s belim lukom i njokama. I kupovna salata.... 1 2
hoffnung Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago On 17. 2. 2025. at 12:54, Seabass said: svaka ti cast! 1
Recommended Posts