Sandradjer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Seabass said: Odavde sam ja pokupio basics: Sto bi rekao Dzejmi mmmmm
Seabass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On skuha voce prije nego stavi u rernu, ja ne. Treba samo voditi racuna da temperarura nije prejaka jer zna zagoriti odozgo prije nego je voce gotovo. Ali kad se uferci, nema razlike osim manje sudja za pranje.
Sandradjer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Seabass said: On skuha voce prije nego stavi u rernu, ja ne. Treba samo voditi racuna da temperarura nije prejaka jer zna zagoriti odozgo prije nego je voce gotovo. Ali kad se uferci, nema razlike osim manje sudja za pranje. I ja sam kuvala pa prestala . Imam neki cudan utisak da pricam sama sa sobom danas 1
Popular Post dunja Posted 2 hours ago Popular Post Posted 2 hours ago drugarica makedonka u dijaspori slavi pravoslavni božić sa zakašnjenjem, odlazim joj sa tepsijom posnih punjenih paprika, švabe neće znati šta ih je snašlo koliko je ovo dobro 2 8
Recommended Posts