Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Nakon razvoda drugar mi je poklonio knjigu Džejmija Olivera da bi me zajebavao, a kad sam uzeo da čitam te recepte i sastojke deluje još komplikovanije od ovoga što aram kači ovde.

Posted

Oliverovi recepti su najlaksi za upratiti od svih drugih celebriti kuhara. Njegov vocni crumble recept mi je postao odlicna baza za razne kombinacije, vise puta sam pravio - cista perfekcija jednostavnosti i komfora. Osim toga, ne gura skupe sastojke za koje treba prodati bubreg, nego uglavnom ono sto se moze naci u svim supermarketima u UK. 

• +1 1
Posted
50 minutes ago, Nikodije said:

Nakon razvoda drugar mi je poklonio knjigu Džejmija Olivera da bi me zajebavao, a kad sam uzeo da čitam te recepte i sastojke deluje još komplikovanije od ovoga što aram kači ovde.

Jel ovaj?

Bas puno stvari spremam, nije toliko komplikovano 

IMG_20250111_142133.jpg

Posted
4 minutes ago, Sandradjer said:

Jel ovaj?

Bas puno stvari spremam, nije toliko komplikovano 

IMG_20250111_142133.jpg

Ovaj. Saću prelistam kad si me već naterala da ga potražim :)

20250111_142941.jpg.1ed5063cceeaab769c4799c01272e0b7.jpg

Posted

...hm zapravo i ne deluje tako strašno kao pre 4 godine, kad sam ga prvi i jedini put uzeo u ruke.

Posted

I ma u toj 15 min knjizi jedan recept za zelene spagete koji sam pravio nekoliko puta i nije lose za brzi obrok. Skuha se neki zelenis tipa blitve i nekoliko cena bijelog luka skupa sa spagetama, a onda se samo odvoje spagete, a zelenis i cena izblendaju sa nesto parmezana i malo vode od kuhanja. Jednostavno i brzo. 

• +1 1