Popular Post Svemir Zeka Posted May 2 Popular Post Posted May 2 Obična salata puterica, rukola, propržena golica i suncokret, balzamico i jabuka. Life is a bitch and then you die 6 3 1
Ras Posted May 2 Posted May 2 (edited) Sad mi nedostaje ona ženetenisera reakcija. Edited May 2 by Ras 2
x500 Posted May 10 Posted May 10 Ricak danas - riba, batat iz rerne i zelena spargla (barena i prelivena muljem i limunom) 6 2
Popular Post x500 Posted May 11 Popular Post Posted May 11 Lagana vecera - mesana zelena, riba, barene leblebije i ljuta papricica. 8 4
Eleniko Posted May 16 Posted May 16 na mulju se dinsta glavica crvenog luka spremam gregadu sa grdobom to sam toliko usavršio ovde na otoku da bi mogao da otvorim kafanče sa time i još 2-3 morska jela pride izdinsta se crveni luk, kad poprimi staklastu strukturu podlije vinom i vodom ubaci pola kile ili malo više krumpira kad je pola gotovo ubaci se kilo grdobe ovde će ići i nešta očišćenih gambora jbga nisu egejski nego senegalski ali su vrhunski kačim slike posle na now eating 9
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 nije now ali biće za 2 sata, doneli mi ljudi 2 kile mladih krompirića iz srbije. živ nisam da dočekam da ih bacim na ulje. inače u hebenoj eu grčkoj ne postoje mladi krompirići kao kod nas, postoje samo oni standardizovani baby potatoes u pakovanjima od 500g u supermarketima, kao što se prodaju i kod nas zimi kad im vreme nije. no, moji su pravi crveni mladi krompirići, imam lepu fetu za sa strane i dobar ostrvski paradajz koji pomalo liči na letnji. juhuuuu fiesta. 2
Popular Post x500 Posted May 19 Popular Post Posted May 19 Juneci gulas sa plavim paradajzom i kolijanderom 8 1 1
makaronee Posted May 19 Posted May 19 (edited) Kolijander zvuči kao koncept, ali je sigurno i sa korijanderom (Coriandrum sativum) zanimljivo. Dobar tek, jednako. Edited May 19 by makaronee 2 1
nisam ja Posted May 26 Posted May 26 On 6. 4. 2024. at 18:22, Nikodije said: Danas zeleno, sutra crveno, prekosutra, je li, žuto 6 2
Recommended Posts