February 19, 20223 yr 11 minutes ago, gospa buba said: kako to pravish? (a u realnosti - kupila sam zachin kod linde ol: )
February 19, 20223 yr 1 minute ago, gospa buba said: tenksic. mozda.se odvazim e, slobodno. vredi. samo je bitno da, što kažu, opustiš ruku kad trpaš začine... široko, to je indijska kuhinja
February 19, 20223 yr e, slobodno. vredi. samo je bitno da, što kažu, opustiš ruku kad trpaš začine... široko, to je indijska kuhinja [emoji4] ooo, to znachi dama jede sama [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 20, 20223 yr 1 hour ago, renne said: Grašak sa dimljenom piletinom Slika izgleda kao da si davio pile u grasku
February 20, 20223 yr Ama šta je to belo? Gledam sliku 2 sata, prevrćem je i zumiram ali pojma nemam šta bi to moglo biti. Margarin nije, kajmak neki, sir?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 20, 20223 yr 17 minutes ago, mlatko said: Ama šta je to belo? Gledam sliku 2 sata, prevrćem je i zumiram ali pojma nemam šta bi to moglo biti. Margarin nije, kajmak neki, sir? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kao što sam već napisao, dimljena piletina
February 20, 20223 yr 4 hours ago, Lancia said: Slika izgleda kao da si davio pile u grasku Grasak sa davljenom piletinom
February 20, 20223 yr Nedelja popodne @detabo & I ...americke palačinke Edited February 20, 20223 yr by renne e: opravio sam ti menšn, renne