ivy Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 @mraki jes ti ono pitao za falafel? e kljuc je u sitnjenju...tj. prvo se potpoljene leblebije usitne u nekom secku i onda,kao sto je Jumanji rekla,jos se dorade stapnim mikserom e to je onda prava stvar i ja sam jednom ranije pravila od potopljenih sirovih leblebija ali sam usitnila samo u secku i bilo je dosta krupno pa nisam bila odusevljena..dok je sad dobro usitnjeno skroz druga prica! :P 1
mraki Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 E hvala, objasnila mi Jumanji sve što me zanimalo. Lepo sam samleo, jedan deo malo jače pa se dobro povezalo. Ok je ispalo sve u svemu, pravim uskoro opet. Samo moram malo jače da ih začinim, svidja mi se i ova tvoja gurmanska varijanta. 1
ivy Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 (edited) super..kontam ja da moze tu jos svasta da se umesa...onda to verovatno vise nece biti falafel ali koga briga pravila sam ja neku varijaciju tipa vege burger sa leblebijom sa barenom koprivom isto je super..samo onda bez kumina.. Edited April 28, 2021 by ivy
askeladden Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Pasilj iz konzerve pogotovo beli mi se za te vegburgere pokazao kao najbolji.Kremast i tanka opna koja nestane i dobro uveze masu
banatjanin Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 sveži oslić sa leblebijama, nešto kao gregada prvi put, baš me zanima kako će ispasti. sad se kuva temeljac od glava i repova oslića, leblebije su iz konzerve, posle sve na bluk, vino i maslinovo
pacey defender Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 24 minutes ago, banatjanin said: glava oslića to ne postoji 2
banatjanin Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 39 minutes ago, pacey defender said: to ne postoji na stranu šala, sveži su baš fina riba, posebno za kuvanje, a ne prženje. 1
Frank Pembleton Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Nocna varijanta samo za moju dusu [emoji102][emoji56]Mnogo ti je bre čist taj roštilj, nije bre to normalno [emoji12].... Shiit has hit the fan! 3
detabo Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 ...obavezno pranje posle svake upotrebe [emoji847][emoji16]
Recommended Posts