Lancia Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 1 minute ago, Haralampije said: jebo si mu kevu sa paprikom,a ? malo samo, boja je vise od mlevenog paradajz sosa.
Mil@n Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 On 27.2.2021. at 16:43, Haralampije said: okasneli rucak .. I?.. Kakve su pirane?
Haralampije Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 shatro kineske pide, nesto kao punjene palacinke, bem li ga nema bas neko ime.Mleveno se zacini sa kineskim specijama+mladi luk. Testo klasika, pa se naprave kao deblje punjene palacinke a onda na ulje i vodu.Videcemo sta ce ispasti, hanuma se igra ovog puta
Haralampije Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 (edited) a tebi dao za brokoli Edited March 8, 2021 by Haralampije
Lancia Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 2 minutes ago, Haralampije said: a tebi dao za brokoli To si me pomesao sa Renneom nisam skoro brstio brokoli.
renne Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 6 minutes ago, Lancia said: To si me pomesao sa Renneom nisam skoro brstio brokoli. a ti si mene pomešao za onim švabom aramom
Recommended Posts